„Alexandra a murit cu două zile în urmă!” Un site publică informații dubioase și o poză controversată cu o groapă și un sac în care s-ar afla un cadavru

Publicat: 14/08/2019 | 09:15
„Alexandra a murit cu două zile în urmă!” Un site publică informații dubioase și o poză controversată cu o groapă și un sac în care s-ar afla un cadavru

Gheorghe Dincă a recunoscut, în fața anchetatorilor, că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, după ce o sechestrase și violase în ”Casa groazei” din Caracal. Familia acesteia încă mai sper că Alexandra este în viață, cu toate că INML a transmis că a fost descoperit ADN-ul fetei în urma analizării rămășițelor umane descoperite în curtea criminalului.

Din nefericire, apar și foarte multe informații contradictorii sau șocante, iar un site dubios – ex.add-news-ro.info – a publicat o fotografie cu o tânără sechestrată de un italian. Fata semăna cu Alexandra, iar informația de pe respectivul site transmite că fata nu a murit. ”Alexandra este în viață și se află în Italia. Fata a fost vândută de către Gheorghe Dincă!”s-a transmis, apoi au fost inserate și informații oficiale din anchetă.

Același site lipsit de credibilitate continuă să ofere informații contradictorii – și, cel mai probabil, false – și publică, acum, o fotografie cu o groapă și un sac în care s-ar afla Alexandra, informează wowbiz.ro.  Este transmisă informația conform căreia ”Alexandra a murit cu două zile în urmă!” Astfel de știri false nu fac altceva decât să demonstreze că, în goana după accesări, pot fi călcate în picioare în picioare bunul simț și, firește, deontologia profesională.

Citește și...