Alexandra Becali, petrecere nebună la mare cu băutură și muzica lui Jador. VIDEO

Publicat: 05/07/2020 | 11:51

Alexandra Becali a petrecut de mama focului la mare, pe muzica lui Jador. Iată cum s-a distrat fiica mijlocie a celebrului afacerist. 

Odată cu relaxarea restricțiilor impuse de pandemie, numeroși tineri au profitat de ocazie și au plecat pe litoral, pentru a se distra la Malul Mării.

Este și cazul Alexandrei, fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Blondina a dat o fugă până la mare, unde s-a răsfățat în stilul cu care ne-a obișnuit deja de ani buni. 

Cochetă, vedeta a mers în club, unde s-a distrat până târziu în noapte. Îmbrăcată cu o rochie albă care-i scotea bronzul în evidență, Alexandra nu s-a sfiit să le arate și prietenilor virtuali cum petrece alături de prietenii săi.

Alexandra conduce o mașină de 300.000 de euro

Fiica lui Gigi Becali a postat o imagine în care ciocnea un shot cu amicii, dar și un clip din club, în care se poate auzi muzica lui Jador.

În luna mai a acestui an, tânăra s-a afișat la volanul unei supermașini, semn că tatăl său o răsfață din plin. Blondina conduce un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible, estimat la 300.000 de euro.

Alexandra a devenit mătușă la jumătatea lunii trecute, după ce sora sa mai mare Theodora a născut o fetiță, pe care a numit-o Maria. 

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineța când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a dezvăluit Gigi Becali imediat după ce a aflat că a devenit bunic.