Alexandra este moartă! Familia i-a pregătit deja mormântul

Publicat: 23/10/2019 | 12:26
Alexandra este moartă! Familia i-a pregătit deja mormântul

Alexandra Măceșanu avea toată viața înainte, numai că – într-o zi ca oricare alta, care nu prevestea nenorocirea – a fost luată la ocazie de ”Monstrul din Caracal”, iar destinul ei s-a frânt. Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe adolescentă, după ce a răpit-o și a sechestrat-o în ”Casa groazei” din Caracal, iar familia tinerei a sperat, tot timpul, că bărbatul a mințit.

S-a vehiculat și se vehiculează, încă, ipoteza conform căreia Alexandra Măceșanu ar fi fost victima unei rețele de carne vie din care făcea parte Gheorghe Dincă. Sunt foarte multe voci care susțin că acesta nu a fost un ”lup singuratic”, ci a acționat ca o rotiță bine unsă a unui angrenaj infracțional complex. Părinții Alexandrei, chiar dacă păstrează în suflete o fărâmă de speranță, au pregătit tinerei… locul de veci.

Tatăl Alexandrei Măceșanu a ridicat, în cimitirul din satul natal, două cripte, informează wowbiz.ro. Dacă Alexandra Măceșanu va fi declarată, oficial, decedată, atunci rămășițele adolescentei vor fi depuse alături de bunicii ei.  ”O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară  ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a declarat tatăl Alexandrei, care încă mai speră într-o minune.

Cazul ”Caracal” și declarațiile lui Gheorghe Dincă

Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Gheorghe Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.