Alexandra Măceşanu a apărut duminică într-o fotografie, alături de colegii ei

Autor: A. G.
Publicat: 17/09/2019 | 12:32
Alexandra Măceşanu a apărut duminică într-o fotografie, alături de colegii ei

A fost o zi grea pentru colegii de la ansamblul „Dor de Romanaţi” de la Caracal, colegii Alexandrei Măceşanu, care, duminică, ar fi împlinit 16 ani. Colegii i-au pregătit tort şi un mesaj în care spun că o aşteaptă…. acasă.

„Astăzi este o zi grea,pentru tine, pentru noi, pentru noi toţi..astăzi este ziua ta! Ar fi trebuit să fim împreună, să ne distrăm ca până acum, ca în anii trecuţi…ar fi trebuit să fie voie bună, nu lacrimi.. Trăim în fiecare zi cu speranţa că o sa te întorci acasă şi o să fim iar împreună, aşteptăm la o minune şi ne rugăm pentru tine, ALEXANDRA!

Tu să fii puternică oriunde ai fii acum, poate Dumnezeu o să-ţi mai dea o șansă.. Te iubim mult şi ne este tare dor de tine!! La mulţi ani, îngerasul nostru”, i-a scris Lorena Udeanu, colega Alexandrei. Aceştia au trucat chiar o poză în care i -au pregătit un tort şi în poză apare chiar şi Alexandra. Mesajele nu au încetat să apară la această postare.

„Te aşteptăm acasă !!!!? Să fii puternică oriunde ai fii tu acum, noi sperăm să te găsească cineva cât mai repede şi să te aduca acasă! O minune să se întâmple şi să fim împreună de ziua ta! Dumnezeu să îți mai acorde o șansă să te întorci acasă la prieteni tăi, să fi din nou fericită, iar omul care ți-a făcut rău să moară în cele mai mari chinuri”, apare un alt mesaj.

Alexandra Măceşanu, fata despre care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o în Caracal era o dansatoare foarte bună şi făcea parte din ansamblul Dor de Romanaţi.

Chiar înainte cu o săptămână de a fi răpită fata era foarte fericită, fusese cu membrii ansamblului în Vâlcea, şi mai multe poze cu ei la piscină au apărut pe Facebook. Chiar coregraful acestui grup a anunţat pe reţelele de socializare anunţul cu dispariţia fetei.

Maria Vlaicu

Citește și...