„Alexandra și Luiza sunt în viață” Anunț-bombă în cazul crimelor din Caracal

Publicat: 10/10/2019 | 10:02
„Alexandra și Luiza sunt în viață” Anunț-bombă în cazul crimelor din Caracal

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă a făcut un anunț bombă despre tot ceea ce se întâmplă şi este convinsă că Dincă nu ar fi fost capabil să le omoare pe Alexandra şi pe Luiza. Femeia susține că dacă ar fi fost aşa, sigur ar fi avut o atitudine similară şi cu ea, deoare ea a stat mai bine de o lună în casa acestuia, după ce aceasta fugise din mâinile violente ale soţului ei.

„Nu, nu cred, în stare să omoare fete? Dacă era, se lua şi de noi, putea să ne impună şi să ne zică cutare şi cutare, se lua şi de noi. M-a speriat gândul că nu îmi dădea voie să umblu în anumite lucruri (n.r. din casa groazei) şi că frate-său (n.r. lui Dincă) zbiera la noi.

Am stat o lună şi o săptămână acolo (n.r. în casa lui Dincă, din Caracal). Ei au plecat în Italia, în Milano şi eu am rămas acolo. Lucram, aveam grijă de casă, de seră, de lalele negre, de păsări, de tot, de porumbei, de tot ce era acolo, ateliere, tot. Mai era un om acolo, de la Deveslu, cam aşa ceva. Ne-a lăsat acolo. Ne-a luat de pe drum, eram bătută de soţ, eram plecată cu 3 copii şi era Dincă cu concubina lui. Nu ştiu cum o cheamă, dar era una brunetă. Avea două fete, cu părul lung era”, a spus femeia.

De asemenea, femeia spune că vina nu ar aparţine lui Gheorghe Dincă, pentru că acesta doar ar vrea să ascundă vina altor persoane. „El (n.r. Dincă) nu are nicio vină. Vina este a lui fii-său, Mihai Adrian, soţia lui, concubina, în afară de Ionuţ, (n.r Dincă) mai are încă un băiat. L-am văzut odată pe Mihai, fiul lui Dincă, că a venit cu o fată de 19 ani. Am zis că e soţia lui. Când a venit a doua oară, a venit cu o altă fată. A zis că tot soţia lui, a treia oară, tot cu soţia. Dar câte soţii are? Este arab, musulman? Şi atunci, am gândit şi eu şi am văzut, mai veneau şi mai vorbeau, sus.

Dincă are un frate, nu ştiu cum îl cheamă, nu mi-l mai aduc aminte. Ăsta este cu toată mafia. Fratele lui Dincă nu ne-a lăsat să intrăm acolo, că era lacăt. Era un lacăt din ăla mare, aşa şi nu aveam voie. Am aflat că în Bari, le duce pe fete, în Milano. Fratele şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa discutau la telefon şi auzeam şi eu când discutau. Implicaţi în acest trafic ar fi fiul lui Dincă, Mihai, fiica lui Dincă, soţia, amanta lui Dincă de atunci şi fratele lui Dincă. Ăştia sunt, veneau mereu acolo, la masă, nişte oameni, erau cam boieri din ăştia mari, dar nu ştiu cine erau. Spuneau că uite, să le ducă, că nu vor să facă bani…”Du-le, bagă-le, du-le în Bari”. Îl apără ori pe frate-său, ori îi e frică de interlopi, ori pe fii-sa, ori pe nevastă-sa, ori pe amantă, ori pe ceilalţi doi copii. Are o gramada de oameni pe care putea sa ii apere”, a mai spus slujitoarea lui Gheorghe Dincă.

Citește și...