Alexandra Stan a lansat un videoclip SCANDALOS care ar putea fi interzis. Face sex in miezul zilei!

Publicat: 08/12/2015 | 08:38
Alexandra Stan a lansat un videoclip SCANDALOS care ar putea fi interzis. Face sex in miezul zilei!

Cantareata Alexandra Stan a scos un videoclip de-a dreptul scandalos. Difuzat in timpul zilei, acesta ar putea fi interzis de CNA pentru scene explicite de sex!

Alexandra Stan este constienta ca sexul vinde, asa ca s-a folosit din nou de acest lucru. Daca pana acum aparea in videoclipurile sale sumar imbracata, de data aceasta a impins lucrurile parca mult prea departe.

alexandra stan

Cantareata nu mai promoveaza nuditatea ci…sexul, pentru ca apare in videoclip mimand actul sexual cu un barbat. Si nu este vorba de o scena disparata, ci de cel putin asemenea trei ipostaze in care artista s-a lasat surprinsa de imaginatia regizorului care a realizat videoclipul “I did it, mama!”.

alexandra stan

Acest lucru poate fi insa o problema pentru artista si posturile tv care promoveaza piesa, pentru ca asemenea scene sunt interzise in mod clar de catre CNA, care se poate autosesiza in acest caz.

alexandra stan

Manevra solistei a avut insa succes, pentru ca in mai putin de o saptamana de la lansare, videoclipul “deocheat” a sarit de 600.000 de vizualizari pe youtube!

alexandra stan

“Rolul” Alexandrei Stan in videoclip este cel al unei femei fatale, fiind inconjurata de barbati, motociclisti sau sportivi.

 

(Gabriel Constantinescu)

banner