Alexandra Stan, show erotic pe plajă. A renunțat la sutien și…

Publicat: 29/07/2020 | 15:54

Alexandra Stan a încins atmosfera pe plajă! Bărbații nu și-au putut lua ochii de la formele ei, iar femeile o priveau cu invidie. CANCAN.RO vă prezintă imagini incendiare cu artista, la malul Mării Negre, după ce a rămas doar în bikini!

Alexandra Stan s-a relaxat ieri pe plaja preferată din Tuzla, alături de câțiva prieteni apropiați. Artista a profitat de vremea bună și s-a lăsat mângâiată de razele soarelui arzător. Iar pentru un bronz ca-n reviste… cântăreața a decis să renunțe la sutien.

Alexandra Stan a acaparat atenția tuturor în momentul în care a rămas doar în bikinii minusculi. Atmosfera de pe plajă s-a încins în doi timpi și trei mișcări! Și dacă bărbații o priveau cu ardoare… femeile se uitau cu invidie la formele ei fără cusur. Alexandrei, însă, nu i-a păsat de nimeni și de nimic! (CITEȘTE ȘI: UN PACIENT VINDECAT DE COVID-19 A ȚINUT SĂ LE SCRIE MEDICILOR DUPĂ EXTERNARE! A LĂSAT PE PATUL DE SPITAL UN BILET EMOȚIONANT! „MII DE MULȚUMIRI PENTRU ….”)

A luat telefonul din geantă și s-a filmat topless! Bineînțeles, artista și-a acoperit bustul cu mâinile, dar… chiar și așa Internetul a luat-o razna. Ce posterior, ce forme, ce atitudine! La mare, la soare… Alexandra este goală, iar imaginile HOT publicate pe contul de Instagram au făcut ravagii în rândul fanilor.

Alexandra Stan a încins plaja cu formele ei

A dansat goală prin casă, iar totul a devenit viral

În urmă cu câteva luni, Alexandra Stan a postat o serie de capturi dintr-o înregistrare care a fost făcută în timp ce dansa goală prin casă.

Vedeta se mișca lasciv pe o piesă demnă de filmele pentru adulți. În timpul prestației, Alexandra Stan și-a atins anumite părți ale corpului, iar privitorii au luat-o razna când au văzut gesturile provocatoare ale vedetei.

Ulterior, Alexandra Stan a postat un mesaj prin care a dorit să lămurească misterul capturilor ”scăpate” pe Internet. Vedeta a mărturisit că imaginile au ajuns din greșeală în mediul online, fiind destinate… iubitului ei. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU A DANSAT ”OBRAZNIC” ÎNTR-UN CLUB DIN MAMAIA! SOȚUL N-A PUTUT S-O OPREASCĂ…)

”Un mic mesaj pentru cei care au văzaut ultimele ”știri” cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a scris, atunci, Alexandra Stan.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei, după patru ani de relație

După patru ani de relație, Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au rămas în continuare prieteni, iar artista are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit. Alexandra și-a văzut de viață și s-a axat în ultima perioadă doar pe carieră. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA PREZENTATOARE DE LA KANAL D S-A DESPĂRȚIT DE AL DOILEA MILIONAR ÎN MAI PUȚIN DE O LUNĂ!)

„M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, spunea Alexandra Stan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.