„Alexandra trăiește”. Familia fetei din Caracal jubilează la primirea veștii

Publicat: 21/05/2020 | 11:17
„Alexandra trăiește”. Familia fetei din Caracal jubilează la primirea veștii

Ieri, la Tribunalul Olt, a avut loc primul termen al procesului în care este judecat Gheorghe Dincă, supranumit ”Monstrul din Caracal”, iar familia Alexandrei Măceșanu speră că fata este, încă, în viață. Totul a luat turnură neașteptată după ce Dincă a declarat, în fața judecătorilor, că nu le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă susține, acum, că a fost obligat să dea respectivele declarații, menționând chiar numele a doi polițiști care ar fi fost implicați în denaturarea adevărului. Familiile celor două adolescente au susținut, încă de la începerea anchetei, că Gheorghe Dincă minte și că nu le-a ucis pe fete, fiind parte a unui angrenaj infracțional complex. Pe pagina sa de Facebook, unchiul Alexandrei Măceșanu – Alexandru Cumpănașu -, a postat un mesaj prin care transmite că ultimele declarații ale lui Gheorghe Dincă sunt o victorie pe care, de altfel, o și anticipase, iar ”adevărul iese la iveală”.

”AM AVUT DREPTATE‼️ ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️ Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️ În sala de judecata DINCA a declarat: ”Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat”, “Polițistul Ciobanu m-a amenințat “, ”Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli”‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️ Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu în mediul online. (CITEȘTE ȘI: CAZUL CARACAL | ÎNCEPE PROCESUL LUI GHEORGHE DINCĂ ÎN CAMERA PRELIMINARĂ)

”Alexandra trăiește”. Alexandru Cumpănașu: ”Acum știm că Alexandra nu a fost omorâtă acolo”

Alexandru Cumpănașu și familia Alexandrei Măceșanu consideră că este vorba despre o ”victorie după foarte mult timp”, iar speranța că adolescenta nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă se transformă în realitate.

Gheorghe Dincă este văzut ca un ”vierme al societății”, iar Alexandru Cumpănașu promite, public, că nu va lipsi de la niciun termen de judecată.

”Prima zi de VICTORIE după foarte mult timp‼️ Dincă a plătit masa și transportul politiei? Ce mai poate fi spus. O victorie însa tristă. A spus ca nu le-a omorat el dar nici unde sunt. ZEUL DIICOT-ului a întors armele asa cum fac toți escrocii‼️ Dar încă îi șantajează pe cei care i-au garantat protecția nespunand ce a făcut cu Alexandra si Luiza. Un vierme al societății‼️ (…) Acum știm, nu doar credem ca Alexandra nu a fost omorâtă acolo dar nu știm unde poate fi‼️ De astăzi niciun atac nu mă mai atinge‼️ De astazi sunt imun‼️ Pentru că știu că lupta mea pentru Alexandra a meritat toate dosarele penale, jignirile, hărțuirea, amenințările, persecuția la adresa mea și a întregii familii‼️ P.S.: Oare de ce SISTEMUL a manipulat ordinar participarea lui Dinca la proces⁉️ Ca să îl citez pe jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan să fie oare cauza anunțul meu că abia aștept să dau ochii cu el⁉️⁉️ Familia și avocatul familiei mele dar și întreaga presă NU știau că va fi prezent. Dimpotrivă, că va lipsi‼️ Am un anunț pentru SISTEM: NU VOI MAI LIPSI LA NICIUN TERMEN DE ACUM‼️, a mai scris Cumpănașu. (VEZI ȘI AICI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DECLARAȚII ULUITOARE DUPĂ PROCESUL LUI GHEORGHE DINCĂ: ”NU A OMORÂT-O PE ALEXANDRA!”)

Citește și...