Alexandra, văzută în viață pe 30 iulie 2019, la un restaurant. O femeie i-a făcut o poză. Vezi fotografia

Publicat: 18/10/2019 | 12:00
Alexandra, văzută în viață pe 30 iulie 2019, la un restaurant. O femeie i-a făcut o poză. Vezi fotografia

Pare incredibil, însă rezultatele comunicate de specialiștii INML – referitoare la ADN-ul Alexandrei Măceșanu – sunt… contrazise de realitatea imediată. Românii aflați în străinătate au urmărit cu foarte mare atenție cazul ”Caracal” și iată că apar informații conform cărora adolescenta a fost, din nou, văzută.

La postul italian Rai 3, mama Alexandrei a susținut că Alexandra este vie, făcând un apel disperat către toți cei care ar vedea-o. Femeia i-a rugat să anunțe imediat poliția, astfel încât să poată fi descoperită fata despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o. Vă reamintim că, în urmă cu mai multe zile, o româncă (patroana unui local din Napoli) a declarat, la rândul ei, că Alexandra Măceșanu a intrat la ea în bar.

Acum, o altă persoană din Italia susține că a văzut-o pe Alexandra într-un restaurant. Femeia spune că – pe data de 30 iulie – a mers cu soțul său la un restaurant, iar acolo a recunoscut-o pe Alexandra.

„Eu am văzut-o (n.red – . pe Alexandra Măceșanu) pe 30 iulie. Deci, pot fi pusă la detectorul de minciuni! Pot jura! Pot face tot ce îmi cereţi, la tribunal. Nu îmi este frică! Eu cred că în acea seară ea a fost plasată din nord, aici în sud. Deci era un grup foarte mare, cum am pus poza, erau persoane periculoase”, a declarat românca pentru „Acces Direct”.

”Cu ochelarii la ochi, fiind tristă”

Femeia a povestit, în aceeași emisiune, că Alexandra părea mai matură decât vârsta ei, însă nu era vorba despre o maturitate fizică, ci de una care răzbătea din privirea ei.

”Am privit-o fix… „De unde o cunosc?” Cu toţii împreună! Cu toţii împreună, cu toţii împreună cu acel grup. A patra, a cincea persoană, pentru că mergeau şi ei în şir, ca să se aşeze la masă, am fixat-o: „Cine este? De unde o cunosc?” Realizând, uitându-mă fix la fotografia ei îmbrăcată în negru, cu ochelarii la ochi, fiind tristă… Deci, sinceră să fiu, mie mi-a părut mai matură decât vârsta ei, 15-16 ani. Dar nu matură fizic, matură…  efectiv chipul ei, privirea ei”, a mai spus femeia.