Alexandru Arsinel

Alexandru Arsinel a intrat in direct la emisiunea CANCAN TV, difuzata de luni pana joi, de la ora 22.00, la Acasa TV pentru a vorbi despre regretatul deces al lui Iurie Darie si despre ultima intalnire cu actorul.


Iurie era intr-o lume a lui . Declaratia cutremuratoare a lui Alexandru Arsinel despre ultima intalnire cu Iurie Darie pe www.acasatv.ro

"Din nefericire am pierdut multe nume mari. Vestea mortii lui Iurie Darie m-a aprins. In momentul inmormantarii lui Iurie eu am fost departe de Bucuresti.

Eu nu am vazut-o pe Anca de atunci dar pot sa spun ca l-a iubit foarte mult si a stat alatur de el zi de zi o perioada indelungata, 20 si ceva de ani.

Ultima data am vazut-o la spitalul Baltazar unde ma operasem si eu cu cateva luni in urma. Inainte de operatie am mers la Iura in rezerva si l-am salutat. Zambea, nu vorbea, era intr-o stare destul de rea. Plecase intr-o lume a lui pe care numai el o controla" a povestit Alexandru Arsinel.

Cu durere in glas, actorul si-a adus aminte de toate momentele in care Iurie Darie a stralucit in cariera si despre caracterul acestuia.

"Eu pe Iurie l-am cunoscut ca actor, ca interpret, din emisiunile pe care le-a realizat pentru copii, cu talentul lui extraordinar de a dansa si a reda diferite figuri hazlii pentrru copii. Ultima data am participat impreuna la o sarbatoare la Casa Centrala a Armatei, cu vreo 14 ani in urma. Era un om tonic! Mergeam la ei acasa cand Ducu era inca destul de mic si ne bucuram de serile respective" a mai spus maestrul Arsinel.

Cat despre Anca Pandrea, Alexandru Arsinel a recunoscut ca este convins ca va trece mult timp pana cand isi va reveni din soc.

"Anca va trece foarte greu peste aceasta pierdere. A fost extrem de atasata si si-a dedicat viata cu toata fiinta ei lui Iura" a conchis Alexandru Arsinel.

Anca Pandrea, ritual socant langa sicriul lui Iurie Darie! Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui, pentru a-l reinvia!

 

Ultimele imagini cu Iurie Darie in viata! Anca Pandrea l-a mangaiat ca pe un copil si si-a pus toata speranta in revenirea lui!

Alex Toderasc

Citeste despre:alexandru arsinel, iurie darie, anca pandrea, cancan tv


Share On Facebook