Alibec e MITRALIAT în presa din Finlanda! „ÎI cerea bani mamei de benzină, dar avea McLaren de 200.000 euro!

Autor: Sabin P.
Publicat: 12/02/2020 | 09:32
Alibec e MITRALIAT în presa din Finlanda! „ÎI cerea bani mamei de benzină, dar avea McLaren de 200.000 euro!

Vahid Hambo, fost jucător al Astrei în 2019, a acordat un interviu în presa din Finlanda, unde face o serie de afirmații șocante despre fotbalul românesc. Finlandezul amintește de condițiile de la Astra, dar nu îl iartă nici pe Denis Alibec!

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Unul dintre colegi (Denis Alibec) venea cu un bolid McLaren la antrenament, o mașină în valoare de 200.000 de euro. Dar tot el recunoștea în ziare că îi cere mamei sale bani de benzină” a declarat Hambo. Fotbalistul de 25 de ani amintește însă și de condițiile de la Astra, fiind mai apoi contrazis de oficialul de la Giurgiu, Dani Coman.

Am ajuns și am întrebat unde să mă antrenez, pe teren sau în sala de forţă, dar mi s-a spus că afară. Dar am ieşit pe un câmp, în afara stadionului, unde am alergat prin noroi, printre vaci. Și asta a durat câteva câteva zile. Stadionul de la Astra era catastrofal. Dușurile erau, de fapt, niște ţevi care împroşcau apă în toate direcţiile. Erau cabluri atârnate pe toţi pereţii. Lămpile stăteau să cadă, dar jucătorii aveau salarii mari şi tricouri de sute de euro. Erau păianjeni peste tot, iar gândacii nici nu se mai agitau pe pereţi”, a mai spus finlandezul.

În emisiunea Fotbal Club de la Digisport, Coman își apară clubul și îl contrazice pe Hambo: Te-aș ruga, Radu (Naum), să trimiți o echipă să filmeze terenul de antrenament, vestiarul, dușurile. Nu e chiar așa cum spune Hambo. Ce teren, ce câmp? Unde să-l trimitem? Dacă era jucător mare, cu personalitate, spunea lucrurile astea atunci, când era la Astra. Nu l-a defavorizat nimeni”.

Vahid Hambo a evoluat în 8 meciuri pentru Astra Giurgiu, marcând două goluri
Citește și...