alina borcea

Alina Borcea a ajuns de urgenta in Turcia, unde are de rezolvat chestiuni care nu sufera amanare. Alina a calatorit in aceasta dimineata, in conditii de lux, iar fotografiile au ajuns la CANCAN.ro!

 

Alina Borcea a ajuns miercuri dimineata la aeroport, insotita cel mai probabil de o prietena apropiata, a facut check-in-ul si s-a urcat in aeronava care se deplasa catre Turcia. Sotia lui Cristi Borcea a plecat cu un bagaj usor, de mana, la fel ca si insotitoarea ei, care a fost deosebit de atenta cu ea.

Alina a fost foarte abatuta pe parcursul calatoriei
Alina a fost foarte abatuta pe parcursul calatoriei

Imbarcarea in mare graba si bagajul putin arata ca Alina a fost pusa in fata unei calatorii neasteptate, ca si cum ar fi fugit din tara! In autobuzul de transfer catre aeronava, prietena Alinei, care parea extrem de abatuta, a imbratisat-o ca sa-i mai treaca supararea iar acest moment a fost surprins in imagini. Un pasager al cursei Turkish Airlines, la care a apelat si sotia lui Borcea, a povestit pentru Cancan.ro ca Alina nu a dat deoparte luxul cu care a obisnuit-o dinamovistul, calatorind la clasa VIP.

Alina Borcea a calatorit in Turcia
Alina Borcea a calatorit in Turcia

 

Andreea Marina batut-o la capitolul...”economic”!

Intamplator, in acelasi avion s-a aflat si fosta prezentatoare TV Andreea Marin, care a fost mai chibzuita cu fondurile familiei, intrucat si-a luat bilet la clasa “economic”. Acesta nu a fost, de altfel, singurul contrast intre cele doua vedete din Romanial, Andreea Marin fiind tot timpul calma si senina, in timp ce sotia lui Borcea, extrem de abatuta! Motivul este lesne de inteles, avand in vedere ca apropiatii vorbesc de un divort de afacerist, care urmeaza sa fie facut tatic a saptea oara de catre Valentina Pelinel!

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:alina borcea, alina borcea trista, alina borcea calatorie, cristi borcea, cristi borcea valentina pelinel


Share On Facebook