Acasă » Știri Mondene » Alina Ceușan a izbucnit de nervi, după comentariul unei „fane” despre copilul ei: „Aveți tupeu unele. Vă mănânc pe pâine pe toate”

Alina Ceușan a izbucnit de nervi, după comentariul unei „fane” despre copilul ei: „Aveți tupeu unele. Vă mănânc pe pâine pe toate”

De: Elena Nica 18/09/2020 | 13:08

Alina Ceușan și-a ieșit din minți public, în fața unei internaute, care i-a lăsat un comentariu dur, prin care o trăgea la răspundere pe motiv că celebra fashionistă și-ar fi neglijat copilul nou-născut.

Alina Ceușan a dat naștere în urmă cu câteva zile unui băiețel perfect sănătos, pe nume Rock Tisha. După 12 ore de travaliu, Alina a născut prin cezariană, iar, la câteva ore l-a arătat pe Rock tuturor fanilor ei de pe Instagram.

De asemenea, în toate aceste zile, de după naștere, celebrul influencer a avut plăcerea, sinceră și neobișnuită în online, de a le arăta tuturor viitoarelor mămici, curioase de experiența maternității, exact așa cum o trăiește ea această perioadă. S-a filmat aproape non-stop povestind experiența nașterii și arătându-l alături de ea, de nenumărate ori, pe micuțul Rock.

Cu toate acestea, deși din imaginile postate zilnic a arătat că este o mămică extrem de grijulie, tot s-au găsit internauți rău intenționați, să o judece din diverse motive. Astfel, o femeie i-a lăsat un comentariu răutăcios, la care Alina nu a putut rămâne deloc indiferentă.

„Ai ajuns la nivelul Biancăi Drăgușanu: Te mănâncă faima și banii”

„Mă uit la story-urile tale non-stop de când ai născut, în 3 sferturi din ele ești singură. Unde e copilul? Că în afară de două trei selfie-uri prin care îi faci reclamă și publicitate, altceva nu am văzut. Nu înțeleg de ce voi, influencerii, vă înmulțiți!? Și așa nu aveți timp să vă creșteți odraslele. Asta e diferența dintre o mama influencer cu beșini și una fără. Prima se spală și se coafează din maternitate, a doua se spală în două săptămâni, dar își vede copilul crescând alături de ea, nu de personalul spitalului, bone s.a.m.d.p. Îmi plăcea de tine, dart e-ai transformat nasol. Păcat. Vă mănâncă faima și banii. Ai ajunscam la nivelul Biancăi Drăgușanu.”, i-a scris o „fană” Alinei Ceușan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

There’s no such thing as „snapping back” after a giving birth. Some real photos I wanted you to see: how my body looks right now, two days after giving birth to Rock. We are still in the hospital, I’m wearing mesh panties, and pads, my abs muscles seem to be absent, my belly looks 5 months or so, been going to the bathroom with the Iv all the time, uterus still contracting every time I breast feed. Yes, you can wear a belt and fit into I-dunno-what dress you wanna fit, yes you loose some weight instantly (baby, fluids, placenta, water…) but GIVE YOURSELF TIME mamas, it took 9 months to grow that baby, give it at least the same to go back to normal. And it will go back to normal, but there’s a new normal now. A 2.0 version of yourself. Be patient and happy and enjoy these moments. This is what I tell myself now, this is what I’m telling you all. In the end it’s all worth it. Look at that little face✌?? @reteaua.reginamaria (Yes I did wash my hair and put some make up on after 2 days, but again, this is who I am. If it makes you happy, do it.)

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe

Alina Ceușan: „De ce te f**e pe tine grija unde e copilul?”

Alina Ceușan a izbucnit rapid, ajungând să o jignească pe tânăra care o trage la răspundere pentru felul în care ea alege să-și crească copilul.

„Nu am înțeles? Am menționat  ieri că Rock a fost la screening timp de două ore dimineața, în rest imediat după intervenție, când am ieșit din Terapie Intensivă, a fost tot cu mine zi- noapte, eu l-am schimbat, l-am alăptat, m-am pompat, lucru care ți-l pot confirma cei de la Regina Maria. Și chiar se mirau că nu îl dau pe secție. Dar nu înțeleg de ce te fute pe tine grija, mai pe românește, că m-ai și enervat, unde e copilul, îl postez cât simt eu și chiar cred că l-am postat mult.

Diferența dintre o mamă influencer și una normal e că una influencer mai și postează (da, despre ce vrea ea, copil, lansarea de bijuterii a unei prietene, o brățară primită PENTRU copil, în fine, ce vrea ea), în rest, ambele își iubesc la fel de mult copilu. Și mama normal se machiază. Și mama normal postează DACĂ VREA. De la noi se AȘTEAPTĂ să facem asta. Și, ghici ce? O facem cu drag.

Comentariul tău e căcat, lasă-mă să-ți zic, pentru că nu cunoști realitatea și proiectezi tu una falsă în care, vezi Doamne, dacă pui ceva pe Instagram în care nu apare copilul, nu ai grijă de copil.

Ia, hai, fă pași, cum ar zice aluziva. Cum era: „Nu mai judecați o mama că stă pe telefon în parc, poate caută rețete pentru cel mic sau poate stă pe Instagram că are un minut pentru ea, tzatză bârfitoare ce ești”.

Primordial: nu a fost treaba ta unde e copilul meu. Punct. Că aleg să ți-l arăt e altceva. E un privilegiu pentru tine. Nu pentru mult timp, că-ți vei lua block.”, a încheiat Alina Ceușan pe Instagram, ca răspuns, în comentariul „fanei”.

„La astea, trebuie să le tai curentul, internetul”

În continuare, pe InstaStory, Alina Ceușan a simțit nevoia să puncteze de ce a ales să mediatizeze aceste mesaje care au deranjat-o foarte mult.

„Motivul este ca să le vadă lumea cât de capre sunt. Eu ți-am răspuns la comentariu din bun simț. Ți-am răspuns pentru că e de datoria mea să o fac ca influencer. La astea trebuie să le tai curentul, internetul. Ieși afară, țață bârfitoare ce ești!”, a mai spus Alina pe Instagram.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...