Am aflat adevaratul tarif al vedetelor din dosarul de prostitutie! Cat plateau milionarii ca sa le aiba la pat!

Publicat: 10/02/2015 | 00:33

In dosarul de prostitutie s-a vehiculat ca tinerele de ors cereau bani grei pentru partidele de sex cu milionarii, insa noi am aflat adevaratele lor tarife. Se pare ca fetele nu se vindeau pentru o singura partida, ci pentru... o luna de sex!

Audierile de joi de la Sectia 19 de Poltie au scos la iveala nu doar nume sonore din showbiz-ul autohton, dar si detalii incredibile despre vietile multor domnisoare de la noi, cunoscute de prin cluburile de fite. Se pare ca tinerele nu erau in cautarea milionarilor care sa le “inchirieze” cu ora sau cu ziua, ci erau in cautarea unor sponsori permanenti, sau cel putin pentru o luna.

 

Diana Guresoaie este una dintre fetele care ar plasat fete in aceasta retea
Diana Guresoaie este una dintre fetele care ar plasat fete in aceasta retea

Se vindeau pe 2000-3000 de euro pe luna

 

Dupa ce au fost facut publice numele tinerelor implicate in acest dosar, au si inceput zvonuri despre modul in care “lucrau” domnisoarele. Se pare ca tinerele precum Rellys Tonu, Diana Guresoaie, Georgiana Constantin sau Ramona Popescu erau foarte directe cu barbatii care isi doreau sa intre in contact cu ele.

Recent, Ramona a fost protagonista unui pictorial controversat
Recent, Ramona a fost protagonista unui pictorial controversat

Conform barfelor lansate in oras, se pare ca acestea alegeau doar barbati cu dare de mana si le spunea pe sleau ca ele sunt fete care au cheltuieli lunare de 2000-3000 de euro si ca, daca isi doresc sa aiba o relatie cu vreuna dintre ele, trebuie sa se conformeze. Pe langa aceasta renta lunara, tinerele isi doreau cadouri, dar si vacante scumpe, toate acestea venind ca un bonus.

 

Georgiana Constantin este numita prin Capitala
Georgiana Constantin este numita prin Capitala “regina sexului anal”

Toate spuneau ca au probleme in familie

 

Dupa audieri, toate tinerele implicate in acest dosar au sustinut ca hainele, accesoriile si masinile scumpe cu care se afisau le-au cumparat pe banii parintilor. Aproximativ toate au sustinut ca sunt sprijinite financiar de familiile lor si ca nu au avut nici cel mai mic motiv sa practice prostitutia. Cu toate acestea, se pare ca barbatilor cu care se intalneau nu le spuneau aceeasi poveste, nici pe departe. Aproape toate recunosteau ca provin din familii dezorganizate, ca au parinti cu o situatie financiara precara sau, mai grav, invocau ca rudele sunt grav bolnave, ele fiind nevoite sa munceasca pentru a le intretine. Cu aceste scenarii, se pare ca tinerele reuseau sa obtina si mai multi bani.

 

Raluca e mandra de trupul ei apetisant
Raluca e mandra de trupul ei apetisant

CITESTE SI:

 

Daniela Crudu a cautat-o cu lumanarea inca de la Revelion! Vezi cu ce femeie controversata s-a afisat la o petrecere!

Guresoaie si-a scurtat vacanta pentru a-si face ziua de nastere. “Stramba lui Dodel” l-a lasat singur pe Joe din Drumul Taberei

 

Rellys a pozat sexy pentru mai multe reviste pentru barbati
Rellys a pozat sexy pentru mai multe reviste pentru barbati

Aveau cel putin un sponsor in alta tara

 

Pe langa acesti barbati cu dare de mana din Romania, se pare ca tinerele care au dat cu subsemnatul la Politie isi luau cel putin cate un “sponsor” si in afara granitelor. Strainii erau o prada mai usoara, mai ales ca nu erau nevoite sa se intalneasca periodic, ci mergeau ocazional sa ii viziteze.

 

M.P.

 

 

Citește și...