Cristi Borcea

Scandalul femeilor din viata lui Cristi Borcea a atras atentia si asupra penitenciarului Poarta Alba, acolo unde acesta este incarcerat. CANCAN.ro a aflat ce masuri se vor lua impotriva omului de afaceri, dar si a conducerii inchisorii.

Au trecut numai patru zile de cand Valentina Pelinel a marturisit ca are un copil, lasand clar sa se inteleaga ca bebelusul este al lui Cristi Borcea. Extrem de ranita, Alina Borcea nu a putut sa mai taca si sa mai suporte. A iesit public si a facut-o pe Valentina Pelinel in fel si chip, folosind apelative precum:”zdreanta” sau “stearpa”.

Cristi Borcea

La randul sau, fostul manechin a declarat ca numai femeile frustrate si inferioare pot ataca intr-o asemenea maniera. Aflat in inchisoare la Poarta Alba, dupa ce a fost condamnat la sase ani de inchisoare in “Dosarul Transferurilor”, Borcea incearca sa calmeze spiritele, insa, fara prea multe sanse de izbanda. El a fost dus zilele acestea la mai multe controale de rutina la inima, pentru ca medicii au vrut sa se asigure el ca este inafara oricarui pericol.

Cristi BorceaNu va mai primi permisie in urmatoarele luni!


Fara dar si poate, scandalul dintre femeile din viata lui nu i-a picat deloc bine lui Cristi Borcea, insa, necazurile lui de abia acum incep. Tot mai multe voci se intreaba cum a putut Valentina Pelinel sa vina in vizita in camera intima, daca legea scrie clar ca accesul este permis numai sotiilor. Tot acest scandal a atras atentia si asupra conducerii penitenciarului, care ar putea avea probleme:

Cristi Borcea

” S-a trimis o ancheta la penitenciar, pentru a se vedea daca nu cumva au fost inculcate regulile permisiilor primite de Borcea, dar si daca in camera conjugala, la care are voie orice detinut, a venit numai sotia, sau si amanta. Este greu de crezut ca Borcea va mai primi permisiune pentru o buna perioada de acum incolo. Daca directorul penitenciarului va fi sanctionat, ori vor fi descoperite nereguli, atunci situatia este si mai urata. Rezultatul anchetei se va termina la sfarsitul saptamanii viitoare”, a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:cristi borcea, cristi borcea amanta, cristi borcea scandal sotie. cristi borcea inchisoare, cristi borcea ancheta


Share On Facebook