becali

Printul Nicolae a devenit de curand tatal unui baietel, iar el si iubita lui pregatesc in secret botezul. Cel putin asta sustin apropiatii nepotului regelui Mihai. CANCAN.ro are toate detaliile si a urmarit intregul fir al povestii.

In luna august a anului trecut, intreaga societate romaneasca, dar si engleza, a suferit un soc la auzul vestii ca regele Mihai i-a retras nepotului sau titlul nobiliar.

Printul Nicolae si Nicoleta s-au cunoscut la un eveniment caritabil
Printul Nicolae si Nicoleta s-au cunoscut la un eveniment caritabil

Asa cum era de asteptat, gurile rele au inceput sa barfeasca pe seama motivului pentru care regele a luat o decizie atat de radical in ceea ce il priveste pe cel care urma sa ii ia locul bunicului sau la succesiunea tronului. Aceleasi voci s-au grabit sa spuna ca motivul pentru care regele Mihai si-a indepartat nepotul de la tron pentru ca ar fi avut inclinatii homosexuale. Insa, aceste informatii nu au fost confirmate in nici un fel. De cateva zile circula un zvon conform caruia altul ar fi fost motivul pentru care regele Mihai a luat o decizie atat de drastica.

Nicoleta a nascut de curand un baietel
Nicoleta a nascut de curand un baietel


A devenit tatal unui baietel?

becali


Mai exact, printul Nicolae ar fi avut o relatie cu Nicoleta Cirjan, una dintre coordonatoarele unui eveniment la care acesta a participat. Cei doi au flirtat cateva ore, iar mai apoi au petrecut cateva nopti impreuna. Povestea lor s-a terminat in momentul in care printul Nicolae a fost nevoit sa se intoarca in Anglia, pentru a se ocupa de proiectele de acolo. Doua luni mai tarziu, tanara minion, slabuta si focoasa l-a anuntat ca va devein tata. Asa cum era de asteptat, la Casa Regala s-a iscat un scandal monstrous. CANCAN.ro a aflat cum s-a terminat povestea dintre cei doi:”Nicoleta a adus pe lume un baietel. Nu stie nimeni daca ea si Printul Nicolae sunt impreuna, dar el a recunoscut copilul. Inca de la inceput a spus ca isi va asuma paternitatea. Acum, Nicoleta organizeaza botezul copilului si este lesne de inteles ca la eveniment va lua parte si tatal bebelusului. Printul Nicolar are defectele lui, ca orice om, dar a fost mereu un barbat responsabil, care a iubit copiii. Pentru el, asta conteaza mai mult decat orice titlu nobiliar”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:printul nicolae, printul nicolae casa regala, printul nicolae nicoleta cirjan, printul nicolae tata


Share On Facebook