Am aflat totul despre ”botezul secret” al Evei! Elena Udrea & iubi au stabilit să…

Autor: I.D.
Publicat: 13/09/2019 | 22:40

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre botezul copilului Elenei Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni și partenerul ei de viață au decis să își creștineze fetița pe data de 20 septembrie, în ziua în care micuța Eva va împlini vârsta de un an.(CITEȘTE ȘI: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA! ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii savuroase legate de importantul eveniment ce va avea loc în familia fostului ministru al Turismului.(NU RATA, AICI: O COMPANIE FAIMOASĂ I-A CERUT DAUNE DE 658.000 € GINERELUI LUI GIGI BECALI!)

Potrivit unei surse D.A.S categoria A, ceremonia de creștinare a micuței Eva, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, va avea loc la biserica din apropierea locuinței acestora din Corbeanca. După ce micuța lor va primi taina botezului, fostul ministru al Turismului și partenerul ei de viață vor celebra minunatul eveniment în cadrul unei petreceri ce se va ține în unul dintre restaurantele cu ștaif din Capitală.(NU RATA, AICI: ROMÂNUL ASASINAT ÎN COSTA RICA A SUPRAVIEȚUIT UNUI ATENTAT IDENTIC! ATUNCI, UCIGAȘII PLĂTIȚI L-AU RATAT…)

Conform informațiilor obținute de site-ul nr.1 din România, micuța Eva va avea două perechi de nași. Un cuplu din partea Elenei Udrea și unul din partea lui Adrian Alexandrov. Mai mult decât atât, cei doi părinți și-au propus ca petrecerea ce va avea loc după creștinarea micuței să fie una restrânsă și să se desfășoare în cea mai mare discreție.(NU RATA, AICI: AVEM AMĂNUNTE ÎN PREMIERĂ DESPRE NUNTA ANDREEI BĂLAN! 3 ROCHII DE MIREASĂ, 2 TORTURI, 200 DE INVITAȚI + MENIUL CUPRINDE…)

Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc pentru botezul micuței lor

Lecție de romantism! 

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Adrian Alexandrov și pe Elena Udrea în zona de nord a Capitalei, la unul dintre restaurante din zonă, acolo unde aceștia au poposit pentru câteva ceasuri. După ce și-au parcat bolidul de lux, ca un veritabil gentleman, Adrian Alexandrov și-a luat de mână soția și s-a îndreptat spre luxosul local. Din imaginile prezentate de site-ul nr.1 din România se înțelege destul de clar faptul că între cei doi sentimentele sunt extrem de puternice. Elena Udrea și Adrian Alexandrov par că se comportă asemenea unor adolescenți.(NU RATA, AICI: CĂLIN GEAMBAȘU, DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE PROCESUL PENAL DESCHIS DE LOGODNICA LUI: ”MI-A FĂCUT PLÂNGERI PENTRU A MĂ ȘICANA! ADEVĂRUL E CĂ…”)

Elena Udrea alături de Adrian Alexandrov

 S-a întors în ţară după un an și jumătate

“Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. 

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.
Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presă care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!
Doamne, ajută!

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe Facebook, în 8 iulie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...