Am fotografiat-o pe Claudia Pavel fără sutien și cu o rochiță minusculă!

Publicat: 14/04/2019 | 22:20

Claudia Pavel este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicală românească. Are o voce care iese în evidență și apariții scenice culminante, însă uneori a ținut capul de afiș și prin diverse… controverse.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Recent, Cream a făcut furori în  ”cartierul bogătașilor”  cu o ținută de-a dreptul răvășitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale. Atenție, imagini cu un puternic impact erotic.(CITEȘTE ȘI: A TOCAT DEJA AVEREA MĂRIOAREI SAU…?! OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS CLINICA LA MEZAT! E UN ”CHILIPIR” DE 400.000 €)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Claudia Pavel în zona Dorobanți din Capitală, acolo unde fosta concurentă de la ”Ferma” a mers la sala de fitness. La plecare, Claudia Pavel a reușit să eclipseze pe toată lumea cu ținuta ei. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

Îmbrăcată cu o rochiță scurtă argintie ce-i punea în evidență formele bine definite, Cream a reușit să atragă privirile tuturor. Din câte se pare, sutienul nu-i accesoriul care să-i fie pe plac sexoasei cântărețe. Și asta pentru că, de data aceasta artista a renunțat la acest articol vestimentar. Lucru ce se pare că a fost apreciat pe deplin de toată suflarea masculină.

După ce a discutat cu antrenorul ce se pare că-i responsabil pentru forma de invidiat, Claudia s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și a demarat în trombă spre o destinație necunoscută.(NU RATA, AICI: CLAUDIA PAVEL A ÎNCERCAT O „AROGANȚĂ”, DAR A FOST PUSĂ LA PUNCT! CE A PĂȚIT DUPĂ CE ȘI-A ABANDONAT BMW-UL PE O ALEE)

Claudia Pavel, apariție de senzație

Își negociază la sânge contractele!

Claudia Pavel s-a ales cu sume consistente de pe urma concursurilor TV. În 2017 a apărut la “Fort Boyard” (Pro TV), iar în 2018 a plecat în Republica Dominicană, la concursul “Exatlon” (Kanal D). Acolo a stat o lună, primind 40.000 de euro. Banii au fost investiți în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei.(NU RATA, AICI: DORIAN POPA A FĂCUT SENZAȚIE LA LANSAREA CANDIDAȚILOR PRO ROMÂNIA)

Anul acesta, Claudia a acceptat să plece în “Ferma” şi surse apropiate vedetei spun că şi-a negociat la sânge onorariul. Acesta ar fi mai mare decât cel luat la Kanal D, mai exact 50.000 de euro pe lună. Toți ceilalți concurenți ar fi fost invidioşi, fiindcă ea ar fi printre cele mai bine plătite concurente, în timp ce Brigitte Năstase, de pildă, ar fi încasat o sumă cu mult mai mică.(NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA TV S-A SPOVEDIT INSTANȚEI: ”MI-AM VÂNDUT IMAGINEA UNOR BRANDURI ȘI MI-AM CENZURAT JOBURILE CA SĂ NU FIU O UȘURATICĂ!”)

Disputa dintre Claudia Pavel și Brigitte Sfăt

Trei ediții ale reality-show-ului Ferma au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei, pentru injurii și limbaj cu conotații sexuale. Consiliul Național al Audiovizualului a analizat într-o ședința publică toate sesizările primite pentru mai multe ediții ale emisiunii Ferma de pe Pro TV în care erau reclamate imagini nepotrivite pentru minori și limbajul fără perdea, anunță paginademedia.ro. Este vorba despre două ediții în care două concurente din Ferma, Brigitte și Claudia Pavel și-au adresat cuvinte grele, și o ediție în care concurenții au vorbit despre sex oral (dacă le place sau nu).

„Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aș dori să vă întreb ce părere aveți despre sexul oral?”, le-a spus Vali Bărbulescu colegilor de emisiune.

Prezentă în fața membrilor, nici reprezentanta postului n-a putut să folosească sintagma „sex oral”.

„Discuția respectivă, referitoare la…., vă spun opinia colegilor, a fost fără conținut dăunător, toți cei intervievați de către Vali Bărbulescu fie nu au răspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fără conotație sexuală. Fără a lua în calcul dialogul respectiv, care este discutabil dacă e dăunător sau nu, restul conținutul a fost difuzat în limbaj corespunzător, nu s-a insistat în a prezenta un subiect dăunător minorilor. Se consideră că încadrarea la 12 ani este corectă având în vedere numărul mic de scene”.

Totodată, CNA a ținut cont de o altă ediție a emisiunii, din 17 februarie, în care Claudia Pavel, concurentă în emisiune a vorbit despre o altă concurentă folosind termeni precum:
„Auzi, golancă, perversă, (bip!) Să nu mai îndrăznești să mai vorbești despre mine! …Te transport direct la Spitalul 9. Că ești caz de psihiatrie! Golancă infectă! Golancă, perversă, nebună, centuristă infectă! (…) Să se ducă pe centură, la ea acasă! Să scoată silicoanele din (bip!) și din față!”

„Auzi, golancă, perversă, (bip!) Să nu mai îndrăznești să mai vorbești despre mine! …Te transport direct la Spitalul 9. Că ești caz de psihiatrie! Golancă infectă! Golancă, perversă, nebună, centuristă infectă! (…) Să se ducă pe centură, la ea acasă! Să scoată silicoanele din (bip!) și din față!”

Radu Herjeu, membru CNA, a fost cel care a propus sancțiunea, explicând că a ținut cont și de faptul că Ferma este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Pro TV.(NU RATA, AICI: BOALA I-A RECIDIVAT! CELEBRUL CÂNTĂREȚ DIN ANII ‘90, INTERNAT ÎNTR-O CLINICĂ DIN GERMANIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...