Am intrat în posesia imaginilor +18. Cunoscuta vedetă de la ”Puterea dragostei” a renunțat complet la haine și…

Publicat: 10/01/2019 | 01:00

Una dintre concurentele celui mai nou reality show matrimonial pare să fi avut un trecut destul de tumultuos . Focoasa blondină care intenționează să își găsească ”jumătatea” în emisiunea ”Puterea dragostei” ar fi practicat una dintre cele mai controversate meserii … videochatul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile în care vedeta a renunțat complet la haine… Atenție, conținut interzis minorilor!(VEZI ȘI: SCHEMA PRIN CARE MILIARDARUL SENEGALEZ A PUS MÂNA PE O BRIGADĂ DE SUPER-FRUMUSEȚI)

Când ai un fizic bine definit, iar bărbații se topesc la picioarele tale, te poți gândi cum să îți pui în valoare frumusețea. Larisa, una dintre concurentele de la renumita emisiune prezentată de Andreea Mantea, se pare că nu s-a sfiit să renunțe la articolele vestimentare în fața camerei de filmat. (NU RATA, AICI: SEXOASA ÎL ”DENUNȚĂ” CU PROBE PE FOTBALISTUL-VEDETĂ AL LUI HAGI)

Se mândrește cu un fizic de invidiat

Prin intermediul celebrei adrese de e-mail pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul incendiare, care, cu siguranță, vor face deliciul publicului masculin. Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, tânăra de 25 de ani care își caută sufletul-pereche în show-ul matrimonial ”Puterea dragostei” a fost, până acum ceva timp, una ditre cele mai apreciate Cam Models, de pe un renumit site din domeniul videochatului.

Nu e de mirare că focoasa blondină a reușit să pună deoparte o mică avere. Pe care a investit-o inclusiv în felul cum arată. Potrivit unor surse bine informate, Larisa a fost supusă unor operații de implant mamar și rinoplastie, astfel că tânăra se mândrește cu un fizic de invidiat. (NU RATA, AICI: MOȘTENITORUL MILIONARULUI-SINUCIGAȘ ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU EX-IUBITA LUI DANI OȚIL!)

Larisa de la ”Puterea dragostei” a renunțat complet la haine

Cine este Larisa?

Larisa este cea mai nouă locatară a casei ”Puterea Dragostei”. În vârstă de 25 de ani, blondina, care spune că este în zodia Vărsător, se descrie ca o fire pașnică. Mai mult decât atât, conform spuselor ei, este o femeie independentă, care a reușit să pună pe picioare propria afacere. Un salon de înfrumusețare din care se întreține. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU NOUL FUNDULEȚ SILICONAT DE 10.000 €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...