Am pus mâna pe fotografiile unice în care sexy-concurenta de la „Bravo, ai stil” apare goală-pușcă

Autor: M.A.
Publicat: 25/01/2020 | 08:43

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare cu una dintre cele mai controversate concurente de la ”Bravo, ai stil!”. Pe vremea când încă nu cunoscuse celebritatea, iar fizicul ei nu era ”șlefuit” de medicul estetician, sexoasa roșcată părea o fire extrem de nonconformistă și nu ezita să se lase fotografiată goală-pușcă. Atenție, conținut +18, nerecomandat nici cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA A RENUNȚAT SUSPECT LA INELUL PRIMIT DE LA FOSTUL ȘEF AL PSD!)

Prin intermediul pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor fotografii incendiare cu sexy-concurenta de la ”Bravo, ai stil!” Maria Ilioiu. (NU RATA: VEDETA TV ÎȘI ASUMĂ RELAȚIA CU ”REGELE MODELINGULUI” LA O LUNĂ DE LA DIVORȚUL OFICIALDin câte se pare, imaginile au fost realizate în urmă cu ceva timp, atunci când sexoasa roșcată, care s-a făcut remarcată datorită show-ul ”Insula Iubirii”, încă nu luase contact cu cabinetul medicului estetician și nu își tunase fizicul.

În tinerețe, Maria Ilioiu părea să fie o fire extrem de dezinhibată și nu ezita să se lase fotografiată în ipostaze care mai de care mai incitante. Fără niciun fel de menajamente, actuala sexy-concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a pozat, în toată splendoarea, goală în cadă, dar și în diferite costumații, ba chiar cu totul și cu totul la vedere. Mai mult decât atât, potrivit surselor citate mai sus, costumațiile incitante în care aceasta s-a pozat se pare că erau folosite într-un ”scop nobil”, atunci când tânăra ar fi oferit show-uri private din postura de cam-models. (VEZI ȘI: SOACRA LUI ADRIAN MUTU ”DĂ DIN CASĂ”)

Maria Ilioiu, ipostaze +18

Maria Ilioiu & Andreea Tonciu, dispute aprinse la ”Bravo, ai stil!”

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu s-au certat încă din prima ediție a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”; cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele (NU RATA: ANNA MANECHINA, INEL CU DIAMANT DE LA UN AFACERIST +40)

“Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filmări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ulterior, în interviurile de după emisiune, bruneta a adăugat: “Eu, în trecut, mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu”.

Maria Ilioiu, una dintre cele mai controversate concurente de la ”Bravo, ai stil!”

Cât a câștigat Maria Ilioiu într-o noapte

Maria Ilioiu a fost invitată să filmeze un clip alături de Jorge, pentru canalul de Youtube al artistului. Și, bineînțeles, a fost nevoită să răspundă și la anumite întrebări. Iar… una dintre întrebările extrase de pe bilețel a fost: ”Cât ai câștigat cel mai mult într-o noapte?”. Răspunsul n-a ezitat să apară după uimirea ispitei:”Nu cred așa ceva!”.

„Nu am câştigat niciodată nimic. Am pierdut cel puţin o noapte. Am fost la un singur eveniment noaptea, pentru că eu nu fac evenimente noaptea, ci doar ziua. A fost singurul eveniment la care am fost plătită. Am mers pe 300 de euro”, a mărturisit Maria Ilioiu.

  Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...