Amanta care a ”spart” vestiarul echipei lui Gigi Becali și-a pus silicoane XXL! Primele imagini cu noile ”dotări”

Autor: I.D.
Publicat: 10/02/2020 | 23:50

Mare agitație a iscat Ada Hululei în vestiarul celor de la FCSB, în urmă cu mai bine de doi ani, de s-a cutremurat chiar patronul clubului, Gigi Becali. Ada spune că și acum e bântuită de acele clipe grele pentru ea, dar își duce viața mai departe… În altă zonă, departe de cea fotbalistică, dar cu dotări… XXL! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile cu ”noua” Ada. Atenție, imagini nerecomandate minorilor.

Ada Hululei, tânăra care a stârnit furtuna în vestiarul FCSB-ului în noiembrie 2017, a suferit, acum, o transformare uluitoare: și-a pus silicoane, dar nu oricum, ci XXL! Și arată, într-adevăr, trăsnet! Operația, pe care și-o dorea de ceva timp, a făcut-o chiar la începutul acestui an, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în premieră, ”dotările” Adei, la care multe femei visează. (CITEȘTE ȘI: CELEBRA AMANTĂ A FOTBALIȘTILOR LUI GIGI BECALI, PARTY PE IAHT LA ST. TROPEZ CU O BRIGADĂ DE MILIARDARI!)

Frumoasa brunetă s-a transformat foarte mult în ultimii ani și arată, acum, de nota 10. Sigur, silicoanele ”beton” sunt cireașa de pe tort. Ada (24 de ani) a terminat Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, dar nu și-a urmat profilul când s-a angajat. Ea lucrează, de aproximativ un an, la o clinică de chirurgie estetică, unde, probabil, și-a rezolvat și ”dotările” XXL.

Transformarea este extrem de vizibilă

Ada, agresată într-un WC din Arena Națională

Ada Hululei, care avusese o relație cu Ovidiu Popescu, a fost agresată de soția fotbalistului, ajutată, spune tânăra, de nevasta lui Pintilii. Scandalul a avut loc în timpul meciului FCSB – Hapoel Beersheva. Ada avea să apară la o televiziune, unde a povestit ceea ce i s-a întâmplat, dar a și dezvăluit că a avut o relație cu jucătorul lui Gigi Becali.

”Recunosc că am greşit, că am avut o aventură, o relaţie, aşa cum vreţi voi să o numiţi… Dar faptul că mi se pun în cârcă tot mai multe nume şi tot mai multe relaţii neadevărate îmi strică imaginea, nu mai pot merge la şcoală liniştită, râd colegii de mine! Noi am avut o poveste de iubire, dar nu aşa cum s-a scris.

Sunt prea afectată, prea supărată, pot intra în depresie. Dacă oamenii consideră că am greşit fiindcă m-am implicat într-o relaţie cu un om care urma să se căsătorească, este dreptul lor, dar cred că trebuie să fie judecată şi partea cealaltă şi agresiunea la care am fost supusă. Singura mea greşeală a fost atunci când am dat prima declaraţie, dar apoi am fost distrusă în public”, declara Ada, cu ochii în lacrimi. (VEZI AICI: CE DECIZIE A LUAT CELEBRA AMANTĂ CARE A ”DEZBINAT” FCSB-UL)

Tot ea îl acuza pe Ovidiu Popescu de faptul că nu a avut curajul să recunoască acea relație extraconjugală. „Nu a încercat să îmi salveze imaginea şi mi-aş fi dorit să mă apere şi să recunoască ce a fost între noi. Am văzut că a ieşit şi domnul Becali şi a făcut declaraţii, dar vreau să spună şi el ceva! Am fost la Medicina Legală, mi-am scos actele care dovedesc agresiunea, să vedem ce va fi.

Eu nu am mers acolo să o agresez, da, ştiam că va fi şi ea acolo. El îmi dădea mereu mesaje şi mă avertiza să am grijă, să nu port tricoul lui, că va fi şi ea acolo. (VEZI AICI: FOSTUL LOGODNIC AL LUI BRIGITTE NU MAI ACCEPTĂ SĂ TACĂ! CORNEL ÎI DĂ REPLICA ACTUALEI DOAMNE PASTRAMĂ)

Relaţia a durat din octombrie anul trecut până în iulie anul ăsta. Nu a fost o relaţie propriu-zisă, nu am stat împreună, dar el a fost important pentru mine. Stau acum şi plâng aici pentru că i-am făcut şi lui rău. Atunci când s-a consumat bătaia, discuţia cu ea a fost doar prin pumnii şi palmele ei. Jignirile au urmat de a doua zi, şi-a exprimat furia prin bătaie, mi-a spus: cât am aşteptat momentul ăsta!”, detalia, atunci, Ada.

Până la urmă, cele două ”tabere” aveau să cadă la pace.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...