Amanta care a ”spart” vestiarul FCSB-ului s-a reprofilat. Nu-ți închipui ce profesează acum!

Publicat: 10/02/2019 | 12:11

Tânăra care a stârnit “furtuna” în vestiarul FCSB-ului, la începutul lui noiembrie 2017, s-a transformat radical. Focoasa brunetă, care, în trecut, s-a “calificat” în ”Liga Campionilor” și a făcut furori cu fizicul ei în St. Tropez, dă semne clare că intenționează să devină ”fată de casă” și să șteargă cu buretele trecutul zbuciumat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: CELEBRA AMANTĂ A FOTBALIȘTILOR LUI GIGI BECALI, PARTY PE IAHT LA ST. TROPEZ CU O BRIGADĂ DE MILIARDARI!)

În urmă cu aproximativ doi ani, o tânără le acuza pe soțiile lui Ovidiu Popescu și Mihai Pintilii că ar fi agresat-o într-una dintre toaletele de pe Arena Națională, în timpul meciului FCSB – Hapoel Beersheva. Motivul l-a dezvăluit chiar victima, Ada: ”Am avut o relație cu Ovidiu Popescu!” Apele s-au liniștit, între timp, și  Ada se pare că a ”renunțat” definitiv la gândul de a avea iubit fotbalist. Tânăra care a ”dezbinat” vestiarul formației patronate de latifundiarul din Pipera e mai hotărâtă ca niciodată să își schimbe viața și să dea uitării  trecutul. După toate aparenţele, sexosa Ada vrea să se facă fată de casă. (NU RATA, AICI:  AMANTA CARE A ”SPART” FAMILIA FCSB-ULUI A FĂCUT ”RAVAGII” LA O ALTĂ ECHIPĂ DIN LIGA I!)

Potrivit unor surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO),  de câteva luni bune, tânăra s-a angajat ca asistentă la o renumită clinică de înfrumusețare din București, acolo unde se pare că este foarte apreciată de șefi. Și asta pentru că, la scurt timp după angajare, Ada a fost inclusă în staff-ul care organizează mai multe turnee medicale prin Europa.

Plecată în turnee internaţionale

”Ada vrea să își schimbe viața. S-a angajat și îi este bine. De ceva timp e asistentă la o clinică din București, dar stă mai mult plecată. Îi însoțește pe medici în turneele internaționale pe care le organizează clinica. Este foarte apreciată de colegii ei”, ne-a mărturisit o prietenă a Adei.

Din pozele care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, se poate observa destul de clar că Ada nu ratează niciun moment să se fotografieze în locurile pe care le vizitează, prin Europa. (NU RATA, AICI: CE DECIZIE A LUAT CELEBRA AMANTĂ CARE A ”DEZBINAT” FCSB-UL)

Tânăra care a stârnit pasiuni la FCSB a devenit o asistentă de succes

Ada a recunoscut relația cu Ovidiu Popescu

„Nu a încercat să îmi salveze imaginea şi mi-aş fi dorit să mă apere şi să recunoască ce a fost între noi. Am văzut că a ieşit şi domnul Becali şi a făcut declaraţii, dar vreau să spună şi eu ceva! Am fost la Medicină Legală, mi-am scos actele care dovedesc agresiunea, să vedem ce va fi. Eu nu am mers acolo să o agresez, da, ştiam că va fi şi ea acolo. El îmi dădea mereu mesaje şi mă avertiza să am grijă, să nu port tricoul lui, că va fi şi ea acolo”, a spus, la vremea respectivă, Ada.

Ada s-a angajat ca asistentă la o renumită clinică din București

”Relaţia a durat din octombrie anul trecut până în iulie anul ăsta. Nu a fost o relaţie propriu-zisă, nu am stat împreună, dar el a fost important pentru mine. Stau acum şi plâng aici pentru că i-am făcut şi lui rău. Atunci când s-a consumat bătaia, discuţia cu ea a fost doar prin pumnii şi palmele ei. Jignirile au urmat de a doua zi, şi-a exprimat furia prin bătaie, mi-a spus: «Cât am aşteptat momentul ăsta»!”, a mai dezvăluit tânăra.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...