Amanta fotbaliștilor a recidivat! Siliconata l-a divorțat pe ”doctorașul vedetelor”?!

Publicat: 12/08/2020 | 23:53

”Divorț” surprinzător în showbiz! După ce a ”spart” vestiarul echipei patronate de Gigi Becali, renumita amantă a fotbaliștilor a recidivat. Siliconata l-ar fi despărțit de ”doctorașul vedetelor” de „fosta” lui Daniel Onoriu. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații picante și de ultimă oră legate de cel mai nou „divorț” din showbiz. (CITEȘTE ȘI: ”DOCTORAȘUL” BIANCĂI DRĂGUȘANU ÎL CONCUREAZĂ PE ALIBEC: ȘI-A LUAT MCLAREN CU NUMERE ROȘII DE BUZĂU!)

”Doctorașul vedetelor”, așa cum este cunoscut tânărul afacerist buzoian Valentin Burada, care s-a lansat hotărât în lumea bună a Capitalei, ar fi ”divorțat” recent de Simona Chițac, ex-iubita lui Daniel Onoriu.

De aproximativ trei ani, după ce a rupt-o definitiv cu pilotul de raliuri, Simona și-a refăcut viața sentimentală alături de Valentin Burada. Dar se pare că povestea de dragoste pe care o trăia cu afaceristul buzoian a ajuns la final. Și asta pentru că o controversată domniță din showbiz ar fi intervenit în relația celor doi. (NU RATA: L-AU CONDAMNAT DUPĂ CE I-A INCENDIAT MAŞINA IUBITEI! DANIEL ONORIU ŞI-A AFLAT SENTINŢA)

Valentin Burada s-a despărțit de Simona Chițac

Potrivit surselor noastre, cea care a reușit să-l despartă de pe Valentin Burada de Simona Chițac este celebra iubită a fotbaliștilor, Ada Hululei, silicoana brunetă care, în urmă cu ceva timp, a răvășit vestiarul echipei patronate de Gigi Becali.
(NU RATA: FOSTUL IUBIT AL UNEI CUNOSCUTE ASISTENTE TV, SURPRIZĂ DE PROPORŢII DE ZIUA LUI! VALENTIN BURADA A AVUT UN ŞOC CÂND S-A VĂZUT AŞA PE PANOURILE PUBLICITARE DIN BUCUREŞTI)

Valentin Burada, cunoscutul afacerist de la Buzău

Semnele ”divorțului”!

De o bună perioadă de timp, de pe pagina de Istagram a afaceristului din Buzău au dispărut toate fotografiile în care acesta apărea alături de Simona Chițac. Cei doi se pare că n-au ”rupt-o” în cel mai amiabil mod și, drept urmare, și-au dat și unfollow pe renumita rețea de socializare.(VEZI ȘI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL FCSB-ULUI S-A REPROFILAT. NU-ȚI ÎNCHIPUI CE PROFESEAZĂ ACUM!)

”Doctorașul” s-a anturat cu iubita fotbaliștilor

S-a anturat cu iubita fotbaliștilor!

Potrivit surselor noastre, între Ada Hululei și Valentin Burada ar fi mult mai mult decât o relație profesională, dintre angajat și angajator. Se știe că, de ceva timp, atunci când a decis să se facă fată serioasă, iubita fotbaliștilor s-a angajat la clinica patronată de Valentin.  În ultima perioadă, sexoasa siliconată a petrecut alături de șeful ei în cluburile renumite de pe litoral.

Ba mai mult, zilele trecute, când Valentin și-a serbat ziua de naștere, sexoasa brunetă nu doar că a fost prezentă la petrecere, unde a stat mai tot timpul lângă șeful ei, ci a ținut să-i lase și o urare siropoasă pe Instagram. Prin urmare, nu ar fi exclus ca cei doi să formeze cel mai nou cuplu de pe scena mondenă. ”Doctorașul vedetelor” este renumit pentru apetitul dezvoltat pe care-l are pentru reprezentantele sexului frumos, iar, de când s-a tunat, amanta fotbaliștilor face furori cu fizicul ei. (NU RATA: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL! PRIMELE IMAGINI CU NOILE ”DOTĂRI”)

Ada Hululei are acum ”dotări” XXL

Procesul cu Cătălin Cazacu

Recent, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a prezentat, în premieră, informații uluitoare legate de o inedită dispută din showbizÎn urmă cu mai bine de un an, imaginea lui Cătălin Cazacu ar fi fost folosită, fără acordul lui, într-o campanie de promovare a unor proceduri medicale de mărire a penisului, inițiată de o renumită clinică din București, care pare să fie condusă de Valentin Burada, afaceristul din Buzău cunoscut drept ”doctorașul vedetelor”.

La scurt timp după ce a descoperit acest lucru, vedeta Kanal D a demarat o acțiune în instanță. Obiectul procesului: drept de autor și drepturi conexe pretenții. Timp de aproximativ un an, Cătălin Cazacu și-a căutat dreptatea în fața magistraților.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, judecătorii au decis în favoarea prezentatorului de la Kanal D. Conform deciziei instanței, Cătălin Cazacu trebuie să fie despăgubit de clinica din București, frecventată de vedete, care s-ar fi folosit de imaginea lui.

Admite în parte acțiunea împotriva SC XXXXX. Obligă la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul material şi moral decurgând din încălcarea dreptului prevăzut de art 88 din Legea nr. 8/1996 şi la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul moral rezultând din încălcarea dreptului la imagine +  200 de lei cheltuieli de judecată”se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Iubita fotbaliștilor a recidivat!

Ada, agresată într-un WC din Arena Națională

Ada Hululei, care avusese o relație cu Ovidiu Popescu, a fost agresată de soția fotbalistului, ajutată, spune tânăra, de nevasta lui Pintilii. Scandalul a avut loc în timpul meciului FCSB – Hapoel Beersheva. Ada avea să apară la o televiziune, unde a povestit ceea ce i s-a întâmplat, dar a și dezvăluit că a avut o relație cu jucătorul lui Gigi Becali. (NU RATA: A PĂTRUNS ÎN CANTONAMENT ŞI… AMANTA CARE A ”SPART” FAMILIA FCSB-ULUI A FĂCUT ”RAVAGII” LA O ALTĂ ECHIPĂ DIN LIGA I!)

”Recunosc că am greşit, că am avut o aventură, o relaţie, aşa cum vreţi voi să o numiţi… Dar faptul că mi se pun în cârcă tot mai multe nume şi tot mai multe relaţii neadevărate îmi strică imaginea, nu mai pot merge la şcoală liniştită, râd colegii de mine! Noi am avut o poveste de iubire, dar nu aşa cum s-a scris.

Sunt prea afectată, prea supărată, pot intra în depresie. Dacă oamenii consideră că am greşit fiindcă m-am implicat într-o relaţie cu un om care urma să se căsătorească, este dreptul lor, dar cred că trebuie să fie judecată şi partea cealaltă şi agresiunea la care am fost supusă. Singura mea greşeală a fost atunci când am dat prima declaraţie, dar apoi am fost distrusă în public”, declara Ada, cu ochii în lacrimi.

Tot ea îl acuza pe Ovidiu Popescu de faptul că nu a avut curajul să recunoască acea relație extraconjugală. „Nu a încercat să îmi salveze imaginea şi mi-aş fi dorit să mă apere şi să recunoască ce a fost între noi. Am văzut că a ieşit şi domnul Becali şi a făcut declaraţii, dar vreau să spună şi el ceva! Am fost la Medicina Legală, mi-am scos actele care dovedesc agresiunea, să vedem ce va fi.

Eu nu am mers acolo să o agresez, da, ştiam că va fi şi ea acolo. El îmi dădea mereu mesaje şi mă avertiza să am grijă, să nu port tricoul lui, că va fi şi ea acolo.

Relaţia a durat din octombrie anul trecut până în iulie anul ăsta. Nu a fost o relaţie propriu-zisă, nu am stat împreună, dar el a fost important pentru mine. Stau acum şi plâng aici pentru că i-am făcut şi lui rău. Atunci când s-a consumat bătaia, discuţia cu ea a fost doar prin pumnii şi palmele ei. Jignirile au urmat de a doua zi, şi-a exprimat furia prin bătaie, mi-a spus: cât am aşteptat momentul ăsta!”, detalia, atunci, Ada.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.