Ambele i-au intrat in dormitor si i-au ramas in inima! Intrebat despre Anda si Bianca, Bote a jonglat cu vorbele si le-a magulit

Publicat: 15/11/2013 | 00:35

Despre actuala femeie din viata lui, Botezatu are numai cuvinte de lauda, martusind ca el si Anda Adam au o relatie moderna. Cat despre Bianca Dragusanu, designerul tine legatura cu aceasta, fiind convins ca va trece cu bine peste impasul actual.

A disparut o perioada din showbizz, timp in care a pregatit noi colectii vestimentare, in cel mai mic detaliu.

Zilele trecute, insa, Catalin Botezatu si-a facut simtita prezenta la lansarea unui nou automobil de lux. Aflat intr-o forma de zile mari, designerul a marturisit ca trece printr-o perioada aglomerata, insa este extrem de multumit cu viata lui. De asemenea, Botezatu a vorbit si despre cele mai importante femei din viata lui, Anda Adam si Bianca Dragusanu:

Botezatu

„Anda face bine, vorbim, avem o relatie moderna, tonica, libera”, a declarat Catalin, pentru CANCAN.ro. Atunci cand vine vorba despre Bianca, Botezatu cade pe ganduri. Vorbeste cu tristete despre ceea ce se intampla in viata fostei sale iubite si pare dispus sa ii intinda oricand o mana de ajutor:

Botezatu

„Stiu ca au fost multe transformari in viata ei. Vorbim ori de cate ori putem, ori de cate ori simte ea nevoia. Sunt sigur ca Bianca isi va reveni pentru ca este o femeie puternica. Ea va confirma inca o data ca este femeia deosebita cu care m-am mandrit eu mereu”, a declarat Bianca, pentru CANCAN.ro.

 

Claudia Balan

Citește și...