colin

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 în România, a aflat motivul pentru care şeful sportului românesc, Alin Petrache, a angajat o armată de bodyguarzi pentru nunta sa, din weekend. În spatele unei decizii aparent de neînţeles, preşedintele COSR ascunde o mare teamă.

Alin, şeful Comitetului Olimpic Român, fiul lui Adrian Petrache, poreclit ”Şefu” s-a căsătorit religios sâmbătă cu creatoarea de modă Maria Marinescu, iar la nuntă au participat doar 38 de persoane, alese pe sprânceană. În afara acestora, nici musca n-a putut pătrunde în restaurantul în care a avut loc petrecerea, măsurile de securitate luate de mire depăşind orice alt eveniment de acest gen din România.

Invitaţii au fost depăşiţi ca număr de bodyguarzii cu care s-au înconjurat Alin Petrache şi mireasa lui. În total, 50 de gărzi de corp! Dacă la prima vedere pare de neînţeles de ce a fost nevoie de o asemenea mobilizare de forţe, CANCAN.ro, site-ul citit de peste 500.000 de oameni, a aflat ce s-a întâmplat.


Francezul a fost bodyguardul lui George Clooney
Francezul a fost bodyguardul lui George Clooney
Alin Petrache s-a temut ca Frank Colin, fostul soţ al Mariei Marinescu, să nu facă vreun gest necugetat, având în vedere că încă mai suferă după creatoarea de modă, aşa că a luat măsuri draconice de securitate şi a angajat un adevărat ”comando”.

Cu toate că, la această oră, Frank e închis într-un penitenciar din Franţa, mirele n-a vrut să rişte luând în calcul un avertisment primit cu puţin timp în urmă. ”Alin s-a gândit că Frank are prieteni care ar putea să-l răzbune. Chiar tatălui lui Alin, Adrian Petrache, i s-a părut că s-a mers prea departe cu atâţia bodyguarzi, dar, până la urmă, ştiţi cum se zice: paza bună trece primejdia rea!”, ne-a declarat un apropiat al cuplului Alin-Maria.

A plâns de supărare

Alin şi Maria au început relaţia în urmă cu câteva luni
Alin şi Maria au început relaţia în urmă cu câteva luni
Vestea că Maria Marinescu, femeia cu care are un copil, s-a măritat, l-a darâmat pe Frank Colin. Luni, la două zile de la nuntă, mama acestuia l-a vizitat după gratii şi i-a arătat pozele cu creatoarea de modă în rochie de mireasă, iar francezul a început să plângă.

Însă, cea mai mare nemulţumire a fostului luptător în Legiunea Străină a fost legată de faptul că Maria nu i-a respectat dorinţa.

Maria Marinescu şi Alin Petrache s-au căsătorit religios
Maria Marinescu şi Alin Petrache s-au căsătorit religios
Colin i-a trimis o scrisoare fostei soţii imediat după cununia civilă care a avut loc luna trecută şi i-a transmis un avertisment. I-a spus Mariei că poate să-şi refacă viaţa, însă i-a pus şi o condiţie.

Frank i-a scris că nu va accepta ca băiatul lui să locuiască în aceeaşi casă cu actualul ei soţ şi să-i spună acestuia tată. Lucru care s-a întâmplat! Iar când a aflat că fiul său îi spune tată lui Alin Petrache, Frank a avut o discuţie aprinsă la telefon cu Maria şi i-a jurat (mai mult sau mai puţin ameninţător) că lucrurile nu vor rămâne aşa!

Cei doi au împreună un băiat
Cei doi au împreună un băiat
Maria Marinescu s-a căsătorit în 2009 cu Frank Colin, iar un an mai târziu cei doi au devenit părinţi. Despre acesta s-au scris multe de-a lungul timpului, iar unii l-au catalogat cu o uşoară aroganţă drept "un simplu bodyguard. CANCAN. ro a dezvăluit în exclusivitate la acea vreme că bărbatul a luptat acolo unde mulţi doar visează să ajungă: în Legiunea Straină.

Frank Colin e o maşină de luptă

Frank Colin a luptat în Legiunea Străină
Frank Colin a luptat în Legiunea Străină
După cum se poate vedea din imaginile pe care le prezentăm, francezul apare în nişte ipostaze desprinse parcă din filmele cu Rambo. Cu mitraliera în mână şi în echipament de război, Colin se află alături de camarazii sai într-o zonă de conflict, pe teritoriul Africii. Într-o altă fotografie, francezul se bate pe o plajă, el dovedind reale calităţi în lupta corp la corp.
El a reuşit să se facă temut chiar şi după gratii, acolo unde s-a luptat cu unii din cei mai periculoşi deţinuţi şi a rămas în picioare.

CITEŞTE ŞI L-au înjunghiat în închisoare!

Acuzaţiile lui Băsescu

Alin Petrache nu este nici el un tip uşor de speriat. Fost rugbyist, actualul şef al COSR se bucură şi de protecţia tatălui său.

Petrache senior a fost poreclit “Şefu” pentru mega-combinaţiile despre care a vorbit la un moment dat fostul preşedinte Traian Băsescu. El a fost acuzat în trecut de acesta că face parte “din mafia personală a lui Adrian Năstase”. ”Şefu” a fost partener cu Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea. Petrache şi Cocoş au lucrat cot la cot în celebra firma Dalli Exim, care se ocupa în trecut de parcările din Bucureşti.

Adrian Petrache, zis ”Şefu”, a fost acuzat de Băsescu în trecut că facea parte “din mafia personală a lui Adrian Nastase”
Adrian Petrache, zis ”Şefu”, a fost acuzat de Băsescu în trecut că facea parte “din mafia personală a lui Adrian Nastase”
”Şefu” Petrache s-a facut remarcat in perioada guvernării Adrian Năstase, cu care acesta şi un alt partener al său, Alex Bitner, au fost ca "fraţii". În campania electorală din 2004, preşedintele Băsescu a amintit de zeci de ori numele Petrache si Bitner, acuzându-i de acţiuni mafiote. (B.G.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste despre:maria marinescu nunta, frank colin inchisoare pericol bodyguarzi, adrian petrache sefu, alin petrache cor


Share On Facebook