Amor, amor, cu doamna procuror! Deputatul Boldea a facut sex in biroul anchetatoarei? Era “anchetat” zilnic cate 5-6 ore de amanta

Publicat: 03/04/2013 | 23:23
Amor, amor, cu doamna procuror! Deputatul Boldea a facut sex in biroul anchetatoarei? Era “anchetat” zilnic cate 5-6 ore de amanta

Arestat pentru fraude imobiliare, fostul deputat si membru MISA, Mihail Boldea, si-a continuat seria aventurilor si in arestul politiei. A sedus o procuroare 54 de ani in biroul careia statea in ancheta 5-6 ore pe zi.

Politicianul aventurier a mai facut o victima. De aceasta data din randul procurorilor. Mihalea Aghenitei, detasata la DNA Galati a fost impresionata de politicianul de 37 de ani si nu a mai tinut cont ca isi risca libertatea si cariera.

71 de vizite exclusive in biroul procuroarei

Femeia era atat de indragostita de Mihail Boldea, membru MISA, incat ii dadea informatii confidentiale din dosarele pe care le instrumenta si primea de la amorez instructiuni si sfaturi privind modul de actiune in anchete. Ba, mai mult, procuroarea a trimis in judecata doua persoane pentru trafic de influenta, intr-un dosar in care Boldea a fost denuntator.

Mihail Boldea

Astfel, inculpatul incerca sa-si asigure clementa judecatorilor in dosarul de crima organizata in care este arestat. “Intre invinuita Aghenitei Mihaela si numitul Boldea Mihail s-a dezvoltat o relatie sentimentala, care a condus la incalcarea dispozitiilor legale de catre invinuita in efectuarea instructiei penale, cu scopul vadit de a-l ajuta pe denuntator (…).

Facem precizarea ca este de notorietate faptul ca numitul Boldea Mihail este membru al MISA, acordand chiar asistenta juridica in mod gratuit liderului spiritual al acestei miscari – Bivolaru Gregorian.

Poze si legitimatii MISA gasite la ambasada din Kenya

Mai mult, Consulatul Roman din Nairobi, Kenya a remis catre autoritatile romane, respectiv catre Direcţia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Galati un colet ce continea bunurile lasate la unitatea diplomatica de Boldea Mihail.

Cu ocazia inventarierii acestor bunuri au fost gasite mai multe legitimatii emise de miscarea spirituala susmentionata pe care sunt aplicate fotografiile susnumitului, fiind insa menţionat un nume fictiv, respectiv acela de Anghel Alexandru. Numitul Boldea Mihail a sedus-o pe invinuita Aghenitei Mihaela, intre cei doi existand o puternica relatie de natura sentimentala, mai exact magistratul procuror fiind indragostit sincer de susnumitul.

Boldea, netransferabil pentru satisfactie in plan sentimental

Ca urmare a acestui fapt, magistratul procuror Aghenitei Mihaela a dispus citarea numitului Boldea Mihail in mod repetat la sediul DNA – Serviciul Teritorial Galaţi sub pretextul efectuarii de activitati procedurale in dosarul in care este cercetat si in denunturile formulate de acesta, cei doi petrecand in medie 5-6 ore pe zi în biroul magistratului.

Mentionam ca in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca in intervalul aprilie – noiembrie 2012, numitul Boldea Mihail a fost prezent la sediul Direcţiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Galaţi, de 71 de ori, ceea ce constituie practic 15 saptamani lucratoare, timp petrecut in exclusivitate in compania magistratului procuror Agheniţei Mihaela.

Pentru a facilita intalnirile lor si a obtine satisfactie in plan sentimental, magistratul procuror Aghenitei Mihaela a dispus netransferarea lui Boldea Mihail in Penitenciarul Galati, dupa intocmirea rechizitoriului de catre DIICOT si retinerea acestuia in continuare in cadrul Centrului de Retinere si Arest Preventiv al IPJ Galaţi, pretextand ca are nevoie de acesta la dispoziţia sa, pentru a-l audia in cauzele repartizate in lucru”, se arata in documentul de acuzare.

Claudiu Valimareanu