Ana Maria Mocanu, fotografiată dezbrăcată în camera de hotel. Imagini +18 cu fosta asistentă TV de la Antena 1

Publicat: 11/08/2019 | 20:41

Ana Maria Mocanu a fost fotografiată dezbrăcată într-o cameră de hotel, iar imaginile intezise persoanelor sub 18 ani “au scăpat” pe Internet.  Fotografiile HOT au fost însoțite de același mesaj, prin care a stârnit curiozitatea tuturor.

Citește și: Ana Maria Mocanu a fost cerută de soție! A primit un inel cu diamant de la bărbatul pe care tocmai îl părăsise

Ana Maria Mocanu, fotografiată dezbrăcată în camera de hotel

La mai bine de trei ani de când  și-a dat demisia de la emisiunea pe care Dan Capatos o modera la acea vreme, Ana Maria Mocanu nu a fost uitată. Chiar dacă aparițiile ei la TV au fost destul de rare, fosta asistentă de televiziune își ține la curent susținătorii prin intermediul rețelelor de socializare. În urmă cu câteva ore, vedeta i-a lăsat fără răsuflare pe bărbați! Și asta pentru că ea a făcut publică o poză în care poartă o lenjerie intimă neagră sexy și stă într-o poziție incitantă pe patul aflat într-o cameră de hotel.

Fotografia nerecomandată minorilor a fost însoțită de următorul mesaj: “#bucuresti #timisoara #romania #arad #clujnapoca #cluj #constanta #brasov #sibiu #suceava #craiova #targujiu #maramures #italia #amsterdam #franta #spania #turkey #spain #france #italy #rome”. Hashtag-urile anterioare au fost puse și la poza în care apare topless și este întinsă pe un pat.

Apropiații vedetei și fanii ei au înroșit butonul de like și i-au lăsat numeroase comentarii, dar și mesaje private. “Wow, superbă😘😘😘😘😘”, “Să nu se mai sature omul de tine”, “🔞🔞🔞🔞🔞” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea fostei asistente TV de la Antena 1.

Citește și...