Anamaria Pop a fost condusă pe ultimul drum. Ce au făcut colegii ei de breaslă

Autor: A.N.
Publicat: 21/08/2019 | 16:39

Cunoscută solista de muzică populară Anamaria Pop și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Artista se afla la volan, duminică după-amiază, îndreptându-se spre Baia Sprie, unde trebuia să cânte la sărbătoarea orașului. Astăzi, Anamaria Pop a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi de breaslă.

În zona localității Cicârlău, artista care abia împlinise 36 de ani a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil prin partea stângă a direcției de mers, izbindu-se violent de un copac. La fața locului a ajuns urgent un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare, însă femeia nu a mai putut fi salvată. Un pasager care ocupa locul din dreapta a fost transportat la spital cu fracturi. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA POP ȘI CELE MAI CUNOSCUTE CÂNTECE DE MUZICĂ POPULARĂ)

Vestea morții Anamariei Pop a șocat pe toată lumea. Astăzi, familia și apropiații au condus-o pe artistă pe ultimul drum.Colegii de breaslă au cântat la înmormântare, în memoria Anamariei Pop.

„Vă rog pe voi, colegii noștri de cântec, să vă aduceți cu voi instrumentele, să o petrecem pe sora mea cum se cuvine pe ultimul ei drum”, a scris Flaviu Costin pe Facebook.

“Aveam sentimentul că TU ești acasă”

Anamaria Pop abia împlinise în urmă cu două zile 36 de ani. Era văduvă de aproape 10 ani și mamă a doi copii, iar în timpul liber făcea voluntariat la Ambulanță. Mesajele de condoleanțe care curg pe rețeaua de socializare Facebook sunt sfâșietoare. Unul dintre ele a fost postat chiar de fiul ei cel mare, de 19 anI. (VEZI ȘI: FRATELE ARTISTEI ANAMARIA POP RĂSTOARNĂ TOT CE SE ȘTIA DESPRE ACCIDENT. NU AR FI ADORMIT LA VOLAN, CI…)

 „Mamă, am intrat astăzi în casă și încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele tale erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde ai promis să te duci, aveam sentimentul că TU ești acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frică, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza și mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am, îmbrățișat, ca de obicei și ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubește, iar după o oră să aud că ai avut accident”, scrie fiul artistei pe Facebook.

Citește și...