„Anamaria Prodan şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni”. Un prieten de familie aruncă bomba

Publicat: 16/09/2019 | 12:04
„Anamaria Prodan şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni”. Un prieten de familie aruncă bomba

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este în continure sub semnul întrebării. Deși ei susțin cu tărie că au o cănicie fericite, sunt persoane din jurul lor care spun contrariul, ba chiar că sunt divorțați de câteva luni.

Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf, pentru Click!.

Însă, postările de pe rețelele de socializare dovedesc exact contrariul. Vedeta se află acum în Dubai, și mai mult decât atât, soțul ei a răsfațat-o cu încă o „bijuterie”, un Roll Royce, cu care s-a lăudat pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul siluetei sale

Anamaria Prodan a reușit să slăbească, iar acum are o siluetă de invidiat. Sexy impresara a dezvăluit faptul că alimentația bio, ca pe vremea bunicilor, a ajutat-o extrem de mult pentru a ajunge la rezultatul mult dorit. Fructele, legumele, brânzeturile și carnea bio pe care le cumpără de ani buni de la aceiași furnizori din piață nu îi lipsesc niciodată din frigider.

„Eu iau alimente de la oamenii mei din piață. Întotdeauna. Am eu oameni de ani și ani de zile și chiar dacă schimbă piața, mă duc după ei. Așa sunt eu, loială. Mă duc oriunde, pentru că ei au grijă întotdeauna să-mi dea ce e mai bun. Dacă pepenele pe care l-am luat – dau un exemplu -, nu este bun și îi sun să le spun că nu a fost bun, îmi trimit altul imediat”, a declarat Anamaria.

Anamaria Prodan este o răsfățată, după cum a declarat chiar ea. Vedeta recunoaște că este primită așa cum se cuvine oriunde merge și leagă prietenii cu oamenii peste tot.

„Întotdeauna, oriunde mă duc, primesc câte ceva. Sunt atât de fericită, orice aș primi! Eu sunt o «primitoare». Oamenii încearcă să-mi facă o bucurie. Ei știu că mie îmi place să mănânc, îmi plac animalele, am fermă și atunci, fiecare vrea să-mi dea câte ceva. Eu le spun că dacă îmi dau ceva bun, dulce, că acolo e problema mare la mine, atunci împart cu toată lumea”, a mai spus ea.