Anca Pandrea NU merge la înmormântarea lui Alexandru Darie! Tocmai a anunţat

Publicat: 18/09/2019 | 17:28
Anca Pandrea NU merge la înmormântarea lui Alexandru Darie! Tocmai a anunţat

Anca Pandrea a fost aceea care a confirmat moartea lui Ducu Darie, fiul lui Iurie Darie. Actrița a dezvăluit că nu va merge la înmormântarea fiului ei vitreg.

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunțe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital și nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (n.r. moartea lui Iuriue Darie, tatăl lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înțelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Anca Pandrea. (CITEȘTE ȘI: DUCU DARIE A MURIT! DEZVĂLUIREA CUTREMURĂTOARE FĂCUTĂ DE LUCIAN MÂNDRUŢĂ DESPRE ALEXANDRU)

DEZVĂLUIRE | Cât de ușor se fac, de fapt, banii în industria de videochat? Detalii neștiute din culise

Alexandru Darie era internat la Fundeni

Alexandru Darie a murit la vârsta de 60 de ani. Regizorul, fiul regretatului actor Iurie Darie, era internat la Spitalul Fundeni, pe secția de terapie intensivă, fiind diagnosticat cu ciroză. (CITEȘTE ȘI: ADRIANA BAHMUŢEANU, FOTOGRAFIATĂ LA PRIVEGHIUL LUI! LACRIMI ŞI DURERE ÎN SHOWBIZ)

Alexandru Darie a absolvit în 1983 Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ Bucureşti. Din 2002, Alexandru Darie a condus Teatrul Bulandra, conferindu-i acestuia un statut unic între teatrele din România, cu artişti de elită şi cu o dimensiune profund europeană. În 2006, este ales preşedinte al Uniunii Teatrelor din Europa, ducând la bun sfârşit în 2011, două mandate consecutive la conducerea acestei prestigioase instituţii. Ducu Darie a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer, conferit de Preşedinţia României, cu Ordinul Steaua Solidarităţii Italiene în grad de Cavaler şi cu gradul de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor acordat la iniţiativa Ministerului Culturii şi Comunicării din Franţa.