Anca Serea și Adi Sînă au luat decizia, după 4 ani de căsnicie. S-a întâmplat ceea ce toată lumea bănuia

Publicat: 17/10/2019 | 08:23

Anca Serea și Adi Sînă au împreună șase copii, ultimul bebeluș a venit pe lume de curând. Cei doi s-au gândit foarte bine și au luat o decizie importantă în ceea ce privește confortul lor și al copiilor. Artistul a prezentat un vlog pe canalul său de YouTube, în care le arată fanilor noua lor locuință.

Da, odată cu mărirea familiei, Anca și Adi și-au cumpărat o casă mai mare, iar copiii au fost cei mai încântați că vor avea fiecare camera lui și că vor avea mult spațiu la dispoziție. Vila are două etaje, este spațioasă, luminoasă și se află într-un cartier de pe lângă București. Momentan nu este mobilată complet, pereții sunt de un alb imaculat, iar parchetul este ales în nuanțe de alb, gri. Fiecare copil va avea camera lui, unde vor avea și dressing și baie proprie.

Cum fac sex Anca Serea și Adi Sînă într-o casă plină de copii

Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (..) însa acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților”, a scris vedeta TV.

Potrivit Ancăi Serea, existența momentelor intime depinde doar de o mai bună organizare. „Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi”, a continuat Anca, conform avantaje.ro.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi „aglomerez” doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber”, mai spune ea. „Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a mărturisit Anca Serea.

Dar, a continuat Anca Serea, există și o altă rețetă ”de succes”: „Cel puțin o dată la două luni plecăm împreună în afara orașului, dar avem și mini-vacanțe unde nu suntem însoțiți de copii”.

Citește și: