Andra Măruță s-a pozat aşa cu familia ei şi a anunţat! Era de aşteptat: “A venit momentul să vă spun secretul”

Publicat: 20/09/2019 | 19:14

Andra a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Măruță. În mesajul transmis public, talentata cântăreață nu i-a omis pe cei doi copii pe care îi are cu prezentatorul TV: David și Eva. Apropiații și fanii vedetei au avut lacrimi în ochi când au citit gândurile aștenute pe Internet de aceasta.

Citește și: Andra Măruță, primele declarații sincere despre operațiile estetice. Vedeta Pro TV a recunoscut tot

Andra, mărturisire neașteptată despre relația cu soțul ei, Cătălin Măruță

În vârstă de 33 de ani, Andra a răspuns provocării din partea fanilor, care au asaltat-o în ultima vreme cu întrebarea: “De unde ai atâta energie, cum reușești să fii mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață?”.  Astfel, în urmă cu câteva ore, ea a publicat o poză de colecție făcută în platoul emisiunii prezentată de soțul său, Cătălin Măruță, iar în dreptul ei a pus o descriere plină de iubire.

“Pentru că mereu mă întrebați de unde-mi iau eu energia, a venit momentul să vă spun secretul: din zâmbetele și râsetele lor. ❤”, este mesajul scris de Andra în dreptul fotografiei de album cu frumoasa ei familie.

Celebra artistă a stârnit un val de reacții emoționante pe Facebook și Instagram, unde a publicat poza. “Sunteți superbi! Vă pup, dragilor ❤️”, “O familie foarte frumoasă, vă doresc multă sănătate ❤❤”, “Chiar sunteți minunați, adevărul este că familia este locul unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată. Multă sănătate, iar Dumnezeu să vă binecuvânteze. Viață însorită și liniște sufletească, vă îmbrățisăm cu drag oameni simpatici❤️💐👌🤗👍”, “Sunteți adorabili, veseli plini de viță, să fiți fericiți!”, “Mare adevăr! Copiii îți oferă mereu motiv să mergi înainte, să fii vesel! Să simți viața frumoasă! Sunteți o familie minunată! Fiți binecuvântați cu toții!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

În urmă cu trei zile, Andra a lansat piesa “Ține-te bine”, care este o colaborare cu artistul What’s Up. Melodia lor a ajuns numărul 1 în trending pe YouTube.