Andra Măruță s-a dat de gol! Renunță sau nu Pro TV la Românii au Talent

Publicat: 21/06/2019 | 15:41

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, pe lângă cariera de cântăreață, mai are și alte proiecte, printre care jurizează și show-ul „Românii au talent” de pe Pro TV. Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu emisiunea, dacă postul TV renunță sau continuă cu un nou sezon.

În cadrul unui live pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook, Andra îi răspunde unui internaut care întreabă de emisiune și i-a spus că în septembrie va începe un nou sezon.

Povesti de seara…din masina!

Publicată de Andra pe Miercuri, 19 iunie 2019

Andra și Cătălin Măruță, zece ani de căsnicie

La prima lor întâlnire, Andra nu-l vedea pe Cătălin Măruță ca pe bărbatul cu care să-și petreacă toată viața. Scânteia însă a apărut în 2005, când s-au revăzut la o emisiune. Prezentatorul TV mărturisea că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea doar 19 ani.

”Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță.

Citește și...