Andra Măruță, scene uluitoare în timpul concertului din Focșani! Ce i-au făcut cei din primul rând

Publicat: 21/05/2019 | 10:14

Atmosferă explozivă la concertul pe care Andra l-a susținut, sâmbătă, la Focșani. Aparițiile Andrei sunt, de fiecare dată, senzaționale, iar prestația de la Focșani nu a făcut excepție de la această regulă.

Fanii au venit în număr mare pentru a o asculta pe celebra cântăreață, iar spectacolul a fost un adevărat eveniment, încă o dovadă că Andra deține toate ingredientele – fizice și muzicale – pentru a face, de fiecare dată, show. Iar spectatorii prezenți la Focșani au trăit fiecare moment al spectacolului la intensitate maximă, fanii din primele rânduri fiind cu adevărat vulcanici.

”Ce-mi place cand weekendul e ca o mini-vacanta! ❤ Tocmai ce-am venit de la Focsani unde a fost al patrulea concert din turneul “Live & Crunchy” ! Turneul continua curand cu Baia Mare si Satu Mare! Sa avem… . Pofta mare! 😘”, a scris Andra pe pagina sa de socializare.

Andra, spectacol extraordinar la Focșani

”Dar ne mai dorim copii

Andra a dat înțeles de multe ori că ar putea fi însărcinată. De curând, Cătălin Măruță a declarat că soția lui nu este gravidă, însă își doresc o familie și mai numeroasă.

Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e. Dar ne mai dorim copii”, a spus soțul artistei, scrie Kanal D

Citește și...