Andreea Bălan, emoții în cea mai importantă zi. Vedeta a arătat spectaculos în rochia brodată cu mesaje de dragoste

Autor:
Publicat: 15/09/2019 | 16:56

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc cele mai frumoase sentimente din viața lor. Cei doi își unesc astăzi destinele în fața lui Dumnezeu într-un cadru de poveste.

Andreea Bălan a arătat spectaculos în prima rochie pe care a ales să o poarte la biserică. Pentru acest moment, artista a apelat la un designer cunoscut, care a pus la treabă 10 oameni pentru a-i îndeplini dorinţele artistei. Creatoarea de modă a folosit materiale preţioase pentru toate cele trei rochii. Mătase, tul de mătase şi accesorii prețioase brodate se vor regăsi în piesele vestimentare purtate de artistă în ziua cea mare.

„Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viață unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o singură dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. 

Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă”, spunea Andreea Bălan înainte de ceremonie.

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru George Burcea cu o zi înainte de nuntă

Andreea și George se iubesc de patru ani, iar în acest timp au devenit și de două ori părinți. Cântăreața a ținut să-i mulțumească soțului ei și să-i transmită un mesaj de dragoste în mod public, pentru ca toată lumea să știe cât de fericită o face și cât de important este pentru ea. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN I-A INVITAT LA NUNTĂ, DAR ACUM S-A RĂZGÂNDIT: ”NU DORESC BULUCEALĂ ȘI SĂ FIU STRESATĂ” + ”CEI DIN BISERICĂ SUNT ALEȘI PE CONSIDERENTE DE LOOK!”)

“Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.