Keo
Keo

Viata amoroasa a lui Keo pare desprinsa dintr-o telenovela. Dupa ce a inselat-o pe Andreea Balan cu blonda Misty, acum cantaretul a ramas si fara aceasta. Cei doi s-au despartit dupa numai doua luni de cand si-au oficializat relatia.

Atunci cand a aflat ca este inselata cu Alexandra Pavel, Andreea Balan a simtit ca toata lumea ei se clatina. Vedeta a pus punct relatiei de sapte ani pe care o avea cu Keo si si-a vazut mai departe de viata. Chiar daca acesta si-a cerut scuze, blonda nici nu a vrut sa auda, neputandu-l ierta durerea pentru durerea pe care i-a provocat-o.

Acum, destinul pare ca ii face dreptate. La doar doua luni de cand si-au oficializat relatia, Keo si Misty au ajuns la final. Cei doi si-au spus “adio”, in ciuda faptului ca au trecut peste nenumarate probleme si piedici pentru a fi impreuna. In tot acest timp, in care fostul iubit sufera din nou din dragoste, Andreea Balan este mai fericita ca oricand.

"Da, este adevarat! Ne-am despartit pentru ca, din pacate, nu a functionat asa cum ne doream nici pentru unul, nici pentru celalalt. Inertia celor opt ani petrecuti alaturi de Andreea au contat mult in acest sens",

Keo si Misty s-au despartit dupa numai doua luni de cand si-au oficializat relatia
Keo si Misty s-au despartit dupa numai doua luni de cand si-au oficializat relatia

CITESTE SI

Orice pentru 1 minut de intimitate! La ce manevra a recurs Keo ca sa ramana singur cuc alaturi de Misty! Era intuneric...

Keo pare sa aiba noua vieti! Cum a scapat cantaretul dintr-o “cascada” de accidente suspecte! “Bausem doua pahare, era noapte si…"

Artista si-a refacut viata alaturi de Michael, un fost puscas marin care este topit dupa ea si ar face orice sa o vada zambind. In plus, se pare ca lucrurile intre cei doi devin din ce in ce mai serioase, nefiind exclus ca in timp ce Keo marcheaza esec sentimental dupa esec sentimental, vedeta sa imbrace in sfarsit rochia de mireasa.

Andreea si-a refacut viata cu americanul Michael, cu care este extrem de fericita
Andreea si-a refacut viata cu americanul Michael, cu care este extrem de fericita

Va lamuri detaliile relatiei cu Andreea cat de curand

Despartirea de Andreea Balan l-a afectat serios pe Keo, care incearca sa-si inece amarul in munca. Acesta compune de zor, ba chiar repeta zilnic cu trupa, caci in numai cateva saptamani va scoate pe piata un nou single. Noua melodie promite a fi una despre despartire. In versuri, Keo va spune intregii lumi sentimentele sale fata de tot ceea ce s-a intamplat. Toate raspunsurile pe care a refuzat sa le ofere, se vor regasi in aceasta melodie.

A.D.

 

Citeste despre:keo, andreea balan, keo despartire misty, keo misty, keo misty relatie, andreea balan iubit america


Share On Facebook