Andreea Bălan, strigăt disperat de ajutor după un accident rutier cumplit. Mercedes-ul s-a făcut praf

Publicat: 16/07/2019 | 09:54

La o săptămână de când a lansat piesa “Reset la inimă” împreună cu colega sa de trupă, Andreea Bălan a lansat un strigăt disperat de ajutor în urma unui accident cumplit. Fanii jumătății bronde din formația André au reacționat imediat și i-au trimis mesaje.

Citește și: Andreea Bălan va purta patru rochii de mireasă la nunta din toamnă! Cum arată ținutele

Andreea Bălan, strigăt disperat de ajutor pentru Darius Bala, un tânăr care are nevoie de sânge

Aflată în febra pregătirilor pentru nunta cu George Burcea, botezul Clarei, dar și ocupată cu spectacolele trupei André, frumoasa artistă a primit o veste tristă de la sute de kilometri. Ea a aflat despre drama unor părinți din Oradea. Fiul lor de 18 ani a fost implicat într-un accident rutier, iar medicii fac eforturi supraomenești ca să îl țină în viață. Darius Bala are nevoie urgent de sânge, iar îndrăgita artistă a făcut apel la apropiați și fani să doneze pentru acesta.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS” este mesajul scris de Andreea Bălan azi-noapte pe pagina ei de Facebook. Doctorul Carmen Pantiş a declarat în cadrul unui interviu că tânărul de 18 ani “a suferit politraumatisme, fractură de bazin, fractură de femur şi a pierdut mult sânge în urma şocul hemoragic”, relatează radiocluj.ro.

Haideți să ajutăm! Să fim eroi pentru Darius Bala care are nevoie urgentă de sânge. Andreea Bălan s-a alăturat luptei crâncene pe care o duc părinții tânărului care au făcut apel la oameni să doneze sânge. © Facebook
Haideți să ajutăm! Să fim eroi pentru Darius Bala care are nevoie urgentă de sânge. Andreea Bălan s-a alăturat luptei crâncene pe care o duc părinții tânărului care au făcut apel la oameni să doneze sânge. © Facebook

“Dacă este cineva dispus să doneze, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii din Oradea sau în alte centre din țară și să donați pentru Bala Darius. Vă rog din suflet, haideți să ajutăm! Să fim eroi! Cei care vor să doneze pentru a-l ajuta pe Darius trebuie să specifice numele pacientului: Bala Darius, internat la Secția ATI 1, la dr. Pantiș Carmen” este mesajul disperat al familiei elevului de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, care a fost implicat într-un grav accident de circulație. Incidentul rutier a avut loc sâmbătă, 13 iulie, pe Șoseaua de Centură din Oradea.

 

Citește și...