Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi la gala „Puterea dragostei”. Inevitabilul s-a întâmplat

Publicat: 25/05/2019 | 21:37

Momente de maximă tensiune și emoție la „Puterea dragostei”, Andreea Mantea, moderatoarea reality show-ului, nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Vedeta este extrem de sensibilă când vine vorba despre concurenți și relațiile lor, empatizează cu fiecare trăire a acestora.

Dacă Ricardo a părăsit competiția, alegând să își trăiască visul american, iubita lui, Raluca, i-a rugat pe concurenți toată săptămâna să o voteze. Soarta ei a fost decisă de favoriții săptămânii, Jador și Simina, în camera roșie. Cei doi s-au tachinat, însă Jador a renunțat la premiul de 1.500 de euro pentru ca Raluca să plece din casa Puterea Dragostei.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi și și-a luat la revedere de la Raluca Munte. Vedeta TV a punctat că Raluca a fost de la început în casă de când a început show-ul și nu l-a părăsit niciun moment până acum. „Mă simt mândră că am cunoscut atât de mulți oameni frumoși. Plec de aici cu un bagaj de experiențe și trăiri noi„, a spus Raluca Munte după ce a fost eliminată din casa Puterea Dragostei.

Kamara a făcut sex cu una dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”

Cântăreața Thalida Trofin a mărturisit că s-a înscris la “Puterea Dragostei” ca să își găsească sufletul pereche, după ce a trecut printr-o experiență nefericită, care a marcat-o profund. Ea a dezvăluit că s-a iubit cu un bărbat celebru, spunând că este un artist de 43 de ani, care a înșelat-o în timpul relației. “Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, a dezvăluit Thalida Trofin în cadrul emisiunii prezentată de Andreea Mantea, relatează wowbiz.ro.

Colegele din show-ul difuzat la Kanal D au spus că artistul pe care Thalida Trofin  îl iubește este, de fapt, Kamara. Ulterior, artista a declarat că acesta a fost primul bărbat din viața ei: “Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult”.

Thalida Trofin a rememorat și ce mesaje îi trimitea Kamara în urmă cu câteva luni. Potrivit spuselor sale, cântărețul îi împărtășea iubirea și chiar avea gesturi față de ea prin care îi arăta dragostea pe care i-o poartă, iar aceasta îi răspundea la fel. După divorțul cu scandal de Oana, femeia cu care Kamara are un băiețel de 5 ani, artistul a prezentat-o în vara anului trecută pe Roberta ca fiind iubita lui. Coincidență sau nu… actuala iubită a cântărețului a fost concurentă la “Te vreau lângă mine” înainte de a fi cu Kamara.

Citește și...