A sărit de la etaj! Andreea Mantea este în stare de șoc

Publicat: 24/04/2019 | 17:06

Andreea Mantea este în stare de șoc! Concurenții de la ”Puterea Dragostei” sunt din ce în ce mai nesăbuiți și îi scot peri albi prezentatoarei TV.  

În urmă cu câteva săptămâni au devastat casa, iar acum sunt din nou puși pe șotii. Concurenții de la ”Puterea Dragostei” îi scot peri albi Andreei Mantea. În ediția trecută, un concurent a sărit de la etaj. Prezentatoarea TV  a fost șocată când a văzut comportamentul concurenților. (CITEȘTE ȘI: ACUM E CLAR! ANDREEA MANTEA ȘI CRISTI MITREA FORMEAZĂ DIN NOU UN CUPLU. VEZI DOVADA)

Andreea Mantea a fost foc și pară după ce a văzut cum concurenții sar de la înălțime pe o saltea improvizată. Prezentatoarea TV a tunat și a fulgerat și le-a cerut socoteală pentru comportamentul inadecvat.

„Nu e normal așa ceva. Voi nu sunteți sănătoși, zici că sunteți din altă lume. De ce nu ați sărit de la etajul 1? Cum să vă explic, voi sunteți în altă țară și sunteți responsabilitatea noastră. Ești în casa Puterea dragostei. Dacă tu îți rupi mâna sau piciorul sau gâtul, noi răspundem. Dacă stricați lavalierele, voi le plătiți. Ce pedeapsă să le dau? Ar trebui să intru în stânga cu cartonașul galben și în dreapta cu cartonașul roșu”, au fost vorbele Andreei Mantea.

”Puterea Dragostei”, în vizorul CNA

Conform paginademedia.ro, Kanal D a primit o somație publică pentru emisiunea „Puterea dragostei”, prezentată de Andreea Mantea, pentru edițiile din 28, 29 și 30 martie. În urma mai multor plângeri venite din partea unor telespectatori, CNA a analizat edițiile din 28, 29 și 30 martie ale emisiunii ”Puterea Dragostei”. (VEZI ȘI: NU O RECUNOȘTI! POZĂ ÎN PREMIERĂ CU ANDREEA MANTEA ÎN LICEU, ÎMBRĂȚIȘATĂ SENZUAL DE UN COLEG)

CNA a vizionat momentele și a decis să dea o somație, considerând – totuși – că abaterile nu sunt foarte grave. Momentele violente au fost aplanate de Andreea Mantea, iar limbajul vulgar a fost „cenzurat”. Propunerea de sancționare cu somație a venit din partea lui Radu Herjeu, membru CNA, cel care a considerat că au fost încălcate articolele privind violența de limbaj, respectiv, limbajul injurios.

„Tocmai pentru că sunt departe de ce se întâmplă la alte emisiuni de genul aceasta, n-aș vrea să ajungă să copieze „modelul de succes”. De aceea, o să propun o somație”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA, la propunerea sancțiunii.

 

Citește și...