andreea marin

Andreea Marin (41 ani) are o relaţie complicată şi sinuoasă cu ea însăşi, mai exact, cu propria greutate.

 

În 2012, când încă nu divorţase de Ştefan Bănică Junior, Andreea se îngrăşase destul de rău, ceea ce era cumva explicabil, căci nefericirea, atunci când nu te slăbeşte, te îngraşă, având aproximativ 73 de kg!

După divorţul de Bănică, oficializat în ianuarie 2013, Andreea a început să se scuture de kilogramele în plus, ajutată, desigur, şi de noul ei iubit, turcul Tuncay Ozturk. Aşa se face că sfârşitul lui 2013 şi începutul lui 2014 au prins-o pe Andreea nu doar măritată din nou, dar şi într-o formă fizică foarte bună, cu aprox 62 kg la 1,75 m înălţime.

 

andreea marin ciao

Era îndrăgostită, iubea un bărbat cu 11 ani mai tânăr decât ea şi, în aceste condiţii, avea toate motivele să meargă la sală şi să fie atentă la ce bagă în gură, căci avea pentru cine să arate bine.

Între timp, cum iubirea s-a mai potolit niţel şi s-a aşezat cuminte în matca domestică a unei fericite rutine (sau a unei fericiri rutinate), Andreea a început din nou să se îngraşe.

andreea marin ciao


Pozele de faţă din 2016 deja ne arată o fostă Zână cu o guşiţă cât se poate de vizibilă, pe care în zadar încearcă ea să şi-o acopere cu gulerul helancei, plus că şi mijlocul ei pare destul de crescut, ca un cozonac bine dospit. Andreea defilează cu paltonul semi descheiat, căci cingătoarea e, vai!, prea scurtă pentru a-i putea strânge talia în braţe.

Se pare că avem acum o Zână care atinge cel puţin 70 de kg.
Morala: Dragostea te subţiază, iar depresia te expandează, măi, măi!

(G.N.)
 

Citeste despre:andreea marin, andreea marin kilograme, andreea marin grasa, andreea marin a slabit


Share On Facebook