Andreea Marin, prima reacție după ce Ștefan Bănica Jr. a devenit tată din nou: „De multă vreme, voiam să..”

Publicat: 20/05/2019 | 12:21
Andreea Marin, prima reacție după ce Ștefan Bănica Jr. a devenit tată din nou: „De multă vreme, voiam să..”

Andreea Marin a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică Jr., dar drumurile lor s-au despărțit după ce acesta a fost surprins de paparazzi, iar Andreea a realizat că este înșelată cu Lavinia Pârva.

Bineînțeles, viața a mers mai departe, iar cuplul de altădată a devenit amintire. Andreea Marin are propriile proiecte, rămânând indiferentă la aflarea veștii că Ștefan Bănică Jr. este, din nou, tată. Iar un mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de socializare spune totul despre starea de spirit a vedetei.

”De multa vreme vroiam sa fac asta: sa iau Bucureștiul la pas, fără grabă, sa aflu istoria din spatele clădirilor – bijuterie, a statuilor expresive, a bisericilor dantelate, a străduțelor cu parfum de secole apuse, a pașilor ce le-au bătut odinioară. Și am găsit – căutând o soluție de a nu sta, pentru documentare, cu telefonul în mână – un minunat tur în care 2 ghizi pricepuți ne-au făcut atât de plăcută experienta! Va recomand cu tot sufletul „Cu bastonul prin București”, un proiect de trasee-culturale pietonale, care se desfășoară în fiecare an, din primăvară până în toamnă, în diverse cartiere istorice ale orașului. Traseele-culturale măsoară 2 km, durează 2 ore, au 2 povestitori și 8 opriri interactive care îmbină poveștile vechi, istoria, arhitectura, educația vizuală și anecdotele din presa veche bucureșteană (1880-1948). Maine, la ora 17.30, e ultimul tur din luna mai și doritorii se aduna în fata Ateneului Român. Apoi un popas în gradina de poveste de la Cărturesti, în inima capitalei, și evadarea din oraș…”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

”Fericirea mea are aripile ei!”

”Fericirea mea are aripile ei. 11 ani azi! 🤗”, a scris Andreea Marin cu ocazia aniversării a fiicei ei și a lui Ștefan Bănică Jr. La rândul său, Ștefan a transmis că viața este ”frumoasă”, chiar înainte de a da vestea despre sarcina Laviniei Pârva.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani.”

Citește și...