Andreea tonciu

Una dintre editiile unei emisiuni culinare de la noi s-a lasat cu mare scandal. Adusi impreuna, Andreea Tonciu, Stefan Stan, Serban Copot si Tily Niculae au terminat certandu-se. Intre cele doua vedete a avut loc un schimb de cuvinte grele.

Duminica aceasta, una dintre editiile emisiunii culinare de la Prima TV a fost la un pas de a se transforma intr-un episod de serial de actiune. Andreea Tonciu a reusit sa ii scoata din sarite pe ceilalti invitati in emisiune, declansand un scandal monstru.

In seara in care i-a venit randul lui Serban de la Animal X sa deschida usile casei sale, bruneta a reusit sa il scoata complet din sarite. Desi nu obisnuieste sa faca acest lucru, cantaretul a ajuns sa injure si sa se ridice de la masa.

Andreea Tonciu a fost invitata la
Andreea Tonciu a fost invitata la "Cireasa de pe Tort" alaturi de Stefan Stan, Serban Copot si Tily Niculae

"Toata lumea de la masa asta a facut un efort fata de tine si zic sa il continuam ca sa fie bine. Din pacate, venim din medii total diferite. Tu alegi sa joci cartea cu caprioara ranita. P**a mea", a izbucnit acesta si a plecat sa fumeze o tigara.

CITESTE SI

Andreea Tonciu, facuta praf de fostul “socru”! Tatal lui Nicolae Mitea o desfiinteaza: “Ea nu face nimic. Nu stie sa..."

Andreea Tonciu si-a aratat adevarata fata! Fanii au incremenit cand au vazut-o NEMACHIATA!

Contactat telefonic de reporterii CANCAN.ro, Serban Copot a tinut sa se scuze in fata telespectatorilor pentru injuratura scapata in emisiune si a explicat intreaga situatie.

Bruneta a reusit sa il scoata din sarite pe Serban, care a injurat si s-a ridicat de la masa
Bruneta a reusit sa il scoata din sarite pe Serban, care a injurat si s-a ridicat de la masa

"De obicei sunt un tip foarte calm, dar ea venise montata pe cearta din limuzina. Erau invitatii mei si eu am incercat sa ii fac sa se simta bine. Ea nu a inteles asta. Eu am incercat sa nu o iau prea mult in balon, dar nu s-a mai putut. Venim din medii foarte diferite, nu aveam ce sa cautam impreuna. Chiar imi cer scuze pentru telespectatorii care au auzit cuvantul acela, nu este genul meu", a spus cantaretul.

Nici Tily Niculae nu a reusit sa o suporte pe Tonciu
Nici Tily Niculae nu a reusit sa o suporte pe Tonciu

A scos-o din sarite si pe Tily Niculae

Serban nu este singurul care nu i-a mai rezistat Andreei Tonciu. Bruneta a reusit sa o scoata din sarite si pe Tily Niculae, cea care a ajuns si ea sa o injure. "Opreste! Eu ma dau jos, ma apuca dracii cu ea. Femeie, sa imi bag ...”, a spus aceasta, in timp ce se afla in aceeasi limuzina cu fosta iubita a lui Niki Mitea.

A.D.

Citeste despre:andreea tonciu, andreea tonciu cireasa de pe tort, andreea tonciu scandal serban copot, andreea tonciu serban animal x, serban copot, serban animal x


Share On Facebook