Anna Lesko a renunțat la inhibiții și la… sutien. Artista s-a fotografiat în sânii goi

Publicat: 13/07/2019 | 20:54

Anna Lesko a renunțat la inhibiții și la… sutien. Artista s-a fotografiat în sânii goi, spre deliciul fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Fără doar și poate, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Așa cum s-a întâmplat și astăzi. Anna Lesko a renunțat la inhibiții, dar și la haine. La sutien, mai precis. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, ÎN BIKINI PREA MULAȚI LA MARE. DETALIUL INTIM OBSERVAT DE OAMENII DE PE PLAJĂ)

Artista s-a lăsat fotografiată în sânii goi. Imaginea +18 a strâns mii de aprecieri, unii o laudă pentru cum arată, alții o critică pentru ipostazele cum pozează.

Anna Lesko a devenit mămică la 35 de ani

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. (VEZI ȘI: ÎN SFÂRȘIT, A RECUNOSCUT! RADU MAZĂRE, POVESTE DE IUBIRE CU ANNA LESKO. “EA ERA…”)

Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chișinău și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

 

Citește și...