Antena 1, aproape de tragedie! Vulpița de la Acces Direct a anunțat că se sinucide

Publicat: 26/02/2020 | 09:18
Antena 1, aproape de tragedie! Vulpița de la Acces Direct a anunțat că se sinucide

Telenovela dintre Veronica Stegaru și Viorel este departe de a se termina! Între cei doi, lucrurile încep în fiecare zi să degenereze tot mai mult, motiv pentru care Vulpița a ajuns să spună lucruri extrem de grave și să se gândească la tot ce este mai rău. 

Ceea ce se anunța a fi o zi liniștită pentru Vulpița și Viorel s-a transformat într-un adevărat coșmar. În ziua de Dragobete, cei doi au petrecut ca la carte, iar Veronica i-a pregătit soțului ei o surpriză de zile mari: o cină romantică, lucru pe care a învățat să-l facă în Capitală, căci ne îndoim de faptul că în Vaslui obișnuia să-și răsfețe soțul. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar Vulpița, marea vedetă de la Acces Direct a izbucnit în lacrimi, în direct, în platoul emisiunii care a consacrat-o.

Motivul: imediat după cina romantică, Viorel ar fi urcat în mașina unei femei misterioase, lucru care a enervat-o la culme pe Veronica Stegaru, care nu a avut nicio reținere să spună, în direct, că vrea să se sinucidă.

„Puteam și eu să merg la unul în mașină”, a spus Veronica, pe principiul…hoțul strigă hoțul!

Viorel nu a stat deloc pe gânduri și chiar i-a reproșat Veronicăi faptul că ea a făcut lucruri mult mai grave, peste care el a reușit să treacă și chiar să le uite. „Tu când ai făcut câte ceva, eu nu am făcut ce ai făcut tu. Asta e femeia care mă angajează mâine”,i-a spus Viorel soției lui, extrem de deranjat de remarca acesteia.

„Viorele, te bat! Am ajuns proastă…” a spus Veronica, printre lacrimi.

Citește și...