Antonia a dezvăluit cât durează o partidă de amor cu Alex Velea

Autor:
Publicat: 20/09/2019 | 17:25

Antonia a dezvăluit cât durează o partidă de amor cu Alex Velea.

Pe modelul împrumutat de la americani, și vedetele de la noi se lasă „comentate” . Așa a fost și cazul lui Alex Velea, care s-a lăsat ”desființat”. În „Roast-ul lui Alex Velea”, cea care a reușit să stârnească cele mai multe hohote de râs a fost nimeni alta decât jumătatea lui, Antonia. Bruneta și-a intrat foarte bine în rol. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! CÂT DE UȘOR SE FAC, DE FAPT, BANII ÎN INDUSTRIA DE VIDEOCHAT? AFLAȚI DETALII ȘI CULISE DIRECT DE LA LIDERII ACESTEI INDUSTRII DE DIVERTISMENT DIN ROMÂNIA ȘI DIN LUME!)

„Roast-ul lui Alex Velea” a fost un eveniment caritabil, în urmă cu ceva timp, la care au participat, în afară de artist și Antonia,  Viorel Dragu. Maria Popovici, Teo, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Radu Isac și Dan Frînculescu. Cea care l-a „fript” cel mai bine pe Alex Velea a fost Antonia, care s-a legat de prestația cântărețului în dormitor.

„Știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană!”

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia în timpul „roast-ului” lui Velea.

„Cu tot cu preludiu, vorbe de după…știți ce zic!”, a completat Alex Velea. (VEZI ȘI: ȚI-O MAI AMINTEȘTI PE ANA, MULATRA DE CARE ALEX VELEA A DIVORȚAT PENTRU ANTONIA?! IREAL CUM ARATĂ ACUM ȘI CE A AJUNS SĂ FACĂ PENTRU BANI)

„Alexandru, să știi că îți voi fi mereu alături. În viață, în carieră, îți voi fi mereu alături, dar un pic în fața ta. Dar oricum…alături!”, a încheiat bruneta.