Antonia, o nouă apariție incendiară. S-a afișat într-un costum de baie minuscul, iar sânii…

Publicat: 11/05/2020 | 09:53

Fanii Antoniei sunt obișnuiți cu fotografiile provocatoare postate de vedeta lor preferată în mediul online, iar formele bine conturate ale cântăreței sunt adevărate motive de încântare vizuală.

Recent, Antonia a mai dat o ”lovitură” de imagine, de data aceasta fotografiindu-se într-un costum de baie… minuscul, iar sânii erau cât pe ce să ajungă ”pe-afară”. Bineînțeles, vizitatorii paginii de Instagram a Antoniei au fost niște răsfățați, iar fotografia cu senzuala brunetă în costumul de baie minuscul ar intra, cu certitudine, în orice top. Și nu oriunde, ci chiar pe primul loc.

(CITEȘTE ȘI: ANTONIA A IEȘIT DIN IZOLARE! GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE IUBITA LUI ALEX VELEA. A MERS LA…)

Antonia, încă o fotografie cu puternic impact vizual

Antonia: ”Îmi simte durerea”

Antonia vorbește la superlativ despre partenerul ei de viață, Alex Velea, spunându-le fanilor că este un om care i-a suportat dintotdeauna ”toanele”, chiar și atunci când este… ”în perioada sensibilă a lunii”.

„Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele. Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva. Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi, îmi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui. Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare”, începe declarația Antoniei.

(CITEȘTE ȘI: ANTONIA, CU NOILE SILICOANE LA VEDERE PE INSTAGRAM! REACȚIA PE CARE AU AVUT-O COLEGELE EI DE BREASLĂ. FOTO)

Citește și...