Antonia s-a pozat în baie, iar detaliile intime a omis să le ascundă! Ups: s-a văzut tot

Publicat: 16/11/2019 | 14:26

Antonia și-a surprins fanii cu cel mai provocator selfie pe care l-a făcut public în ultima vreme… Frumoasa cântăreață s-a pozat în baie, însă “a omis” să ascundă detaliile intime care apar în fotografie. Așa cum era de așteptat… imaginația domnilor s-a înfierbântat și a atins cote maxime când au văzut imaginea postată de partenera lui Alex Velea.

Citește și: Incredibil! Câți bani primește Antonia ca să zâmbească frumos la un eveniment. Suma e mai mare decât cea pe care unii artișit o primesc pentru un concert

Antonia, selfie HOT în baia locuinței

De când a rămas singură cu cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea– artistul fiind plecat la filmările pentru noul sezon de la “Asia Express” –, Antonia are și mai încărcat programul. Însă, datorită ajutorulului primit din partea mamei sale și a “socrilor” ei, vedeta reușește să facă față tuturor angajamentelor. Ieri, de exemplu, ea a fost împreună cu buna sa prietenă, Inna, invitate la o emisiune radio, unde au povestit și au vorbit despre proiectele muzicale și nu numai. Revederea lor a fost “sărbătorită” cu câteva filmări urcate pe Instagram Stories.

Citește și: Secretul a ieșit la iveală! Câte operații estetice are, de fapt, Antonia. Cum arăta înainte

Azi-noapte, înainte să se pună la somn, Antonia și-a făcut un selfie sexy în baie și a postat imaginea pe Story-ul de la Instagram. În fotografie, artista apare îmbrăcată cu bikini negri și maiou alb… chiar dacă a folosit o aplicație alb-negru pentru imaginea HOT… tot s-au văzut piercing-urile din sfârcuri. Desigur, privirile tuturor s-au oprit în zonele intime ale frumoasei vedete și… discuțiile incitante au început.

Citește și: E complet dezbracată, iar Alex Velea îi atinge sânii. Fotografia făcută publică de Antonia, în timp ce iubitul ei e la Asia Express

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.