Antrenoarea vedetelor, selfie NUD! Mesajul dureros al lui Cori Grămescu în care se regăsesc multe adolescente care au avut probleme cu greutatea: „Îmi fac griji pentru ce se întâmplă…”

Publicat: 04/12/2017 | 13:27

Cunoscuta antrenoare de fitness şi-a făcut curaj şi s-a fotografiat în oglindă în timp ce era în costumul Evei. După câteva mici retuşuri ale pozei, Cori Grămescu a urcat imaginea pe internet. Aceasta a fost însoţit de gândurile sale care nu îi dau pace şi care pot servi drept o lecţie de viaţă pentru multe doamne şi domnişoare, dar şi pentru bărbaţi.

Când şi-a făcut selfie-ul în timp ce era nud, Cori Grămescu şi-a acoperit părţile intime cu ajutorul unui prosop alb, dar şi folosind un efect din photoshop. Vedeta pare că încă nu a trecut peste traumele pe care le-a trăit când avea multe kilograme în plus. Deşi a slăbit enorm şi a ajutat multe vedete de la noi să scape de kilogramele în plus, ea pare că nu se simte confortabil în corpul ei.

„Sper că într-o bună zi voi fi suficient de înţeleaptă, astfel încât să îmi accept şi să îmi iubesc corpul indiferent de cum arată. Crescând ca o fostă adolescentă grasă a făcut ca al meu corp să fie conştient de asta, iar felul în care arăt are un mare impact asupra a ceea ce simt. Toate astea îmi oferă o motivaţie minunată ca să fac exerciţii şi să stau fit, dar îmi fac griji pentru ce se întâmplă când îmbătrânesc. #bodypositive #goal, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Vă reamintim că antrenoarea vedetelor nu a făcut sport până la 18 ani şi avea o alimentaţie destul de nesănătoasă: mânca frecvent la restaurante de tip fast-food. Cel mai mult a ajuns să cântărească 86 de kilograme şi avea o înălţime de 1.68 metri.

Deşi imaginea HOT era blurată, fanii au fost încântaţi de ceea ce au văzut.

„Bine ai venit în club!”, „Ah, Cori!” sunt două dintre comentariile strânse de poza incendiară.

Cum a slăbit Cori Grămescu 40 de kilograme în 2 ani: înainte să înceapă vreo dietă, ea s-a documentat pe internet şi şi-a făcut analize medicale amănunţite.

„Am citit mult despre ce înseamnă un proces de slăbire, mai ales pe internet. Mi-am făcut un set complet de analize, pe care le-am repetat de-a lungul timpului, şi mi-am propus o alimentaţie naturală. Ca să slăbeşti, nu ai nevoie de diete complicate. Pentru ca rezultatele să fie cele pe care ţi le-ai dorit, trebuie să ai perseverenţă şi să ştii să alegi şi să prepari alimentele cât mai natural posibil”, a povestit Cori Grămescu în cadrul unui interviu acordat pentru gandul.info.

Antrenoarea vedetelor a mărturisit că a ţinut mai întâi un regim şi, ulterior, s-a apucat de sport.

„Atunci când vrei să slăbeşti, cel mai important aspect este cel alimentar. Sportul are rol de susţinere în timp a procesului şi este un factor de menţinere a motivaţiei. Astfel am reuşit să slăbesc până la 47 de kilograme în doi ani şi ceva”, indică aceasta. Odihna are, de asemenea, un rol esenţial în procesul de slăbire. „Somnul permite organismului să se refacă. Procesul de slăbire este unul dificil. Este aproape «toxic» pentru organism să elimine o cantitate mare de grăsime, aşa că într-un proces de slăbire trebuie să luăm în calcul şi odihna”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citată mai sus.