Anunț oficial! Postul ProTV, lovit de COVID-19. Mai mulți angajați, confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 10/07/2020 | 17:18
Anunț oficial! Postul ProTV, lovit de COVID-19. Mai mulți angajați, confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Postul de televiziune ProTV a trimis un comunicat de presă prin care informează că mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Mai mult, potrivit aceleași surse, testările încă continuă pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați. vDupă confirmarea acestor cazuri de coronavirus, s-a luat imediat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei.

Citește și: Alina Pușcaș, vedeta de la Antena 1, dezvăluiri din spitalul mobil pentru COVID-19: ”Nu vreau dosar penal!”

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.

Angajaților le este protejată identitatea

Potrivit legi, numele sau orice detalii care pot duce la identificarea unui persoane nu pot fi divulgate. Mai mult decât atât, Pro TV a transmis un comunicat în care avertizează că orice fel de lucru de acest sens, care să ofere informații despre persoanele care s-au infectat, este ilegal.

„Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să respecte drepturile și libertățile fundamentale ale omului, viață privată, onoarea și reputația, precum și dreptul la propria imagine,” scrie PRO TV.

Nu rata: Oficial. Numărul vedetelor Antena 1 infectate cu noul coronavirus urcă la cinci. Adriana Trandafir, internată la spitalul Matei Balș: „Acum două minute…”

Pro TV a transmis că încă de la începutul pandemiei au fost luate măsuri pentru a proteja angajații de coronavirus.

Dezastrul din Antena 1

Pentru ca lucrurile să fie cât mai clare şi a opri din faşă orice speculaţie, Cove a dat asigurări că Adela Popescu nu are probleme cu celebrul COVID-19, și că va reveni curând în platoul Pro TV. Acest lucru se întâmpla la finalul lunii iunie.

Amintim că Marcel Pavel a fost prima vedetă participantă la show-ul Te cunosc de undeva, filmat la Antena 1, care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Pe lista artiştilor cu probleme au urmat Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș și Adriana Trandafir.

Andreea Bănică a participat și ea la emisiunea respectivă de la Antena 1, dar nu a fost infectată. De altfel, îndrăgita cântăreaţă a şi transmis un mesaj în care a anunțat că starea ei de sănătate este foarte bună și că nu are simptome de COVID-19.