Aparitie surpriza in tren

Cei care au călătorit astăzi, de la Bucureşti până la Braşov, cu trenul au avut parte de o surpriză, în rândul călătorilor.

Printre cei care au urcat, vineri, de pe peronul Gării de Nord din Bucureşti, în trenul care duce la Braşov s-a numărat şi Călin Popescu Tăriceanu. Şeful Senatului a fost surprins de către un cititor, care ne-a scris pe pont@cancan.ro. Uimit, acesta l-a fotografiat pe Tăriceanu când era “în rând cu lumea”.

După ce a urcat în tren şi şi-a găsit locul din vagon, Călin Popopescu Tăriceanu s-a aşezat comod în scaunul său.

Călătorii care s-au îndreptat vineri spre Braşov, din Capitală, au avut parte de o surpriză.
Călătorii care s-au îndreptat vineri spre Braşov, din Capitală, au avut parte de o surpriză.
Imediat, “colegii” de vagon au început să îl pozeze, iar cel mai probabil şi-au satisfăcut şi curiozitatea, adresându-i politicianului câteva întrebări. Dacă până acum alegea să se deplaseze noaptea şi să stea pe bancheta din spate a maşinilor de lux, acum Călin Popescu Tăriceanu a preferat să călătorească la fel ca toată lumea.

Din câte se pare, motivul pentru care Călin Popescu Tăriceanu a urcat în trenul InterRegio, la ora 14:00 şi a făcut o călătorie din Capitală până la Braşov ar fi tot unul legat de muncă. Sâmbătă acesta va fi prezent la o conferinţă a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), în calitate de copreşedinte a formaţiunii politice.

Nu ar fi prima dată când Tăriceanu alege weekend-urile pentru astfel de întrevederi. La sfârşitul anului trecut, a ales tot o zi de sâmbătă pentru o şedinţă, iar locul preferat a fost tot Braşovul.

Mădălina Moraru

Citeste despre:calin popescu tariceanu, brasov, bucuresti, alde


Share On Facebook